(FOTO) NESTALA NA ČETIRI MESECA PA ŠOKIRALA FANOVE: Obnažena Niki Minaž zaludela je sve!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.05.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanove je šokirala svojim izgledom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Niki je i ovaj put uspela da šokira sve...

Popularna pevačica Niki Minaž svojom najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram u rekordonom roku skupila je više od 4.500.000 lajkova.

Pevačica gotovo četiri meseca nije kačila ništa na ovu društvenu mrežu, a kada se napokon pojavila šokirala je sve. Naime, ona je pozirala potpuno gola, a na sebi je imala samo nakit i pink “kroko” modelu klompi potnatog brenda “Šanel”. Intimne delove tela prekrila je pink jastučićima i tako ostavila fanovima mogućnost da ipak malo uključe maštu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Podsetimo, otac  slavne reperke poginuo je 13. februara u 65. godini, nakon što ga je udarilo vozilo dok je šetao ulicama u Njujorka. Vozilo koje je udarilo Roberta se nije zaustavljalo, a vozač je pobegao sa lica mesta, zbog čega očevici tada nisu mogli da opišu osumnjičenog. Nakon nekoliko dana policija je uspela da dođe do otkrića da se predao vlasnik vozila koje je udarilo oca popularne pevačice, Čarls Polević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading