NAPOKON SE ZNA: Isplivao pravi razlog za raskid Džej Lo i Rodrigeza

Autor: Republika.rs

Zabava

22.04.2021

12:51 >> 14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džej Lo i Aleks Rodrigez raskinuli su prošle nedelje, a sada se zna i pravi razlog.

RepublikaFoto: Printscreen
Isplivali razlozi za raskid Džej Lo i Aleksa...

Pre nedelju dana buknula je vest da je Džej Lo raskinula veridbu sa sportistom Aleksom Rodrigezom. Odmah su počele spekulacije o razlogu za prekid, a sada se napokon i to otrkilo.

Pravi razlog za njihov raskid je činjenica da Džej Lo nije imala poverenja u svog verenika, te se stalno razmišljala da li ju je prevario ili ne.

Ona je insistirala na raskidu. Previše je nerešenih problema. Mislila je da joj nije u najboljem interesu da ostane s njim“, rekao je izvor za „People“, objašnjavajući i da su se zbog pandemije korona virusa verenici viđali svaki dan, te da je među njima nestalo strasti.

 

 

Na pitanje da li je Aleks prevario popularnu pevačicu, izvor nije ni dao ni potvrdan ni odričan odgovor:

- Je li je varao ili nije, to nije ni važno. Ona neće tolerisati strah od varanja.

Iako se pretpostavljalo da je zvezda rijalitija Medison Lekroj razlog njihovog raskida, ali se ona sad oglasila i demantovala takve spekulacije:

- Kontaktirao me je i da, razmenjivali smo poruke, ali osim toga, nije bilo ničega… Nikad ga nisam videla ili dodirnula. Bili smo samo poznanici. Nikada nije fizički prevario svoju verenicu sa mnom.

 

 

Mada pevačica Aleksu nije verovala dovoljno da sa njim uplovi u bračne vode, ipak će sa njim ostati prijatelj:

 - Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da sarađujemo ​​i da podržavamo jedno drugo u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedino što možemo reći jeste hvala svima koji su nam uputili lepe reči i podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading