(FOTO) SVE JE JASNO! Američka glumica nije tek tako izvređala našu zemlju: Verenik je ostavio zbog prelepe SRPKINJE!

Autor: Republika

Zabava

06.04.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je američka glumica Elizabet Olsen na najsramniji način izvređala Srbiju, izgovorivši laži da naša zemlja postoji svega 13 godina i da "nema ništa svoje", reagovao je i Robert Čoban, vlasnik izdavačke kuće "Kolor pres grupa".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Elizabet Olsen

On je na Tviteru podelio svoja saznanja da je glumicu verenik Robert Bojd Holbruk ostavio zbog Tatiane Pavković, glumice srpskog porekla, te da je nesumnjivo netrpeljivost Olsen prema Srbiji lične prirode.

- Kada mi je Filip juče rekao da ćemo između ostalog tokom Prelisavanja govoriti o Elizabet Olsen i njenim uvredama na račun Srbije od pre 7 godina o kojima tek sad, danima pišu svi domaći mediji – otišao sam na Vikipediju u potrazi za potencijalnim razlozima takvog stava. Iskustvo me je naučilo da je uvek nešto jako lično po sredi. Posle par minuta došao sam do podatka da je 2014. raskinula veridbu sa glumcem Robertom Bojdom Holbrukom (“Narcos”, “Gone Girl”, “Milk”…). Još jedan klik – i eto informacije da je Holbruk ostavio zbog Tatiane Pajković, glumice srpskog porekla (od oca Dragomira) iz Danske - napisao je Čoban.

 

 

On je dodao da su se Bojd i Tatiana, koja je, sudeći po fotografijama, veoma lepa, venčali i da imaju sina Deja.

Podsetimo, čuveni britanski glumac Džon Čalis, poznat po ulozi Bojsija u seriji “Mućke”, stao je u odbranu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading