KLOI PRI KRAJU ŽIVACA: Nema više strpljenja da čeka na drugo dete, COVID -19 MI JE POREMETIO SVE PLANOVE!

Autor:

Zabava

12.03.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema više strpljenja da čeka na drugo dete!

Foto: instagram.com/khloekardashian
Nema više živaca da čeka!

Kloi je nedavno je otkrila da je COVID-19 glavni krivac koji joj je poremetio planove da ima drugo dete, a smučilo joj se da više čeka na proširenje porodice.

Tridesetšednogodišnja rijaliti zvezda posvećena je tome da ima drugo dete sa NBA zvezdom Tristanom Tompsonom.

Tristan (29) je poslednjih nekoliko meseci bio zauzet igranjem košarke za Boston Seltikse ali je ipak našao vremena da provede sa Khloe i njihovom ćerkom True, koja sledećeg meseca puni tri godine.

Kloi i Tristan su u jako dobrim odnosima, iako dosta vremena provode odvojeno od kada košarkaš živi u Bostonu. Oni i dalje napreduju sa svojim planom da imaju još jednu bebu.'

 

Kloi je definitivno ponekad frustrirana', rekao je insajder. Ona stvarno, stvarno želi još jednu bebu i teško joj je da bude strpljiva, ali se trudi da ostane pozitivna. Ona veruje i nada se da će se to desiti ove godine.'

Nažalost, zdravstvena kriza je odložila njihove planove za prinovu.

Zvezda je rekla: 'Shvatili smo da moja jaja nisu dovoljno jaka da bi bila zamrznuta. Treba ih odmah pomešati sa spermom da bi se napravili embrioni. Tako da sam napravio embrione.

Kažu, "Ako želiš da nasmeješ Boga, reci mu svoje planove." Tako da kada stvarno hoćeš nešto da planiraš, Bog kaže, "Uh uh, ne možeš da praviš ovakve planove!".

Kloi je dodala da želi da True odraste uz braću i sestre kao što je to uradila: 'Moj plan je bio da imam decu bliže godinama. Ali sa COVID-om i svime, moj plan je malo odložen. 

Definitivno želim još dece. Imam toliko braće i sestara. Mislim da je to blagoslov — posebno u ovim vremenima — imati člana porodice ili ljude sa kojima možete da se igrate i na koje možete da se oslonite i da imate drugara kroz ceo život.'

Khloé i Tristan su radili na tome da izjednače svoju vezu u proteklih godinu dana u karantinu, nakon što su se rastali u februaru 2019. godine, usled njegovog navodnog skandala sa varanjemsa Džordinom Vuds (23).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading