PUKLA TIKVA SAD I ZVANIČNO! Kim Kardašijan i Kanje Vest se razvode, a sad je obelodanjeno i nešto što je malo ko znao!

Autor:

Zabava

20.02.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle skoro 10 godina ljubavna idila se završila..

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kim i Kanje

Kim Kardašijan Vest podnela je zahtev za razvod braka od Kanye Westa, potvrdila je u petak za CNN sudska službenica Vrhovnog suda Los Anđelesa.

Kristi Velder, predstavnica Kardašijan Vest, potvrdila je podnošenje zahteva za razvod braka, ali je rekla da Kardašijan Vest nema dodatni komentar. CNN je kontaktirao Vest za komentar.

U dokumentu se navode nepomirljive razlike i Kardašijan Vest traži zajedničko starateljstvo nad njihovo  četvoro dece. Takođe se spomenuo i predbračni ugovor u vezi sa njihovom imovinom.
Njih dvoje su se venčali na raskošnom venčanju u Italiji 2014. godine, već neko vreme žive odvojeno.
Vest navodno živi u njihovom domu u Vajomingu, dok je Kardašijan Vest ostala u Kaliforniji sa svojom decom.
RepublikaFoto: Tanjug/AP


Vest je intervjuisao svoju suprugu za Vogue Arabia i pitao je o prvom njihovom upoznanju.
"To je bilo pre nego što si izdalo svoj prvi album i bio si poznat kao muzički producent. Bila sam stvarno stidljiva. Mislili ste da sam (pevačica) Brendina asistentkinja, što ja nisam", prisetila se Kardašijan Vest. "Otkad si to rekao, svuda je... Kao 'Kim je Brendina asistentkinja.' Bila sam joj prijateljica i stilistkinja. (smeh). Mislila sam da si privlačna, fina, veoma šarmantna, stvarno duhovita, moćna -- bila sam u strahopoštovanju prema tebi, ali bila sam stvarno stidljiva, tiha i pomalo nervozna, da budem iskrena."
Oboje su imali veze pre nego što su izašli u javnost sa svojom ljubavlju 2012.
Vest je čuveno zaprosio Kardašijanovu iznajmljivanjem sportskog stadiona i angažovanjem orkestra, dok je njena porodica gledala iz blizine - sve to je dokumentovano i deljeno na popularnom porodičnom E! rijaliti serijal "Keeping up with the Kardashians".
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Par ima četvoro dece zajedno. Ćerka Nort rođena je 2013. godine, zatim sin Sent, 2015. godine, ćerka, Čikago, 2018. i sin Psalm, 2019. godine.
Par se međusobno podržavao u teškim vremenima, uključujući i to da je Kardašijan Vest opljačkana na nišanu u Parizu 2016. godine tokom upada u kuću.
Vest je 2018. tvitovao svoje divljenje svojoj supruzi.
"Zahvalnost i sreća najbolje opisuju šta mi znači moja žena", napisao je on. "Duboko sam zahvalan i čisto srećan."
Kardašijan Vest je, sa svoje strane, takođe često govorila u odbranu svog supruga, koji je otvoreno govorio o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem i izazivao polemiku svojim provokativnim tvitovima i političkim stavovima.

Prošlog leta, Kardašijan Vest je tražila razumevanje od javnosti u postu na društvenim mrežama.

"Razumem da je Kanye izložen kritikama jer je javna ličnost i njegovi postupci ponekad mogu da izazovu snažna mišljenja i emocije", napisala je ona u saopštenju koje je podelila na društvenim mrežama.
"On je briljantna, ali komplikovana osoba koja povrh pritiska umetnika i crnca, koji je doživeo bolan gubitak majke, i mora da se nosi sa pritiskom i izolacijom koja je pojačana njegovim bipolarnim poremećajem. Oni koji su bliski sa Kanijem znaju njegovo srce i razumeju njegove reči ponekad se ne usklađuju sa njegovim namerama."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading