Kim Kardašijan ne da na ćerku, suočila se sa hejterima koji napadaju malu Nort: Kako se samo usuđujetee!

Autor:

Zabava

11.02.2021

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što je previše, previše je...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kim Kardašijan

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan pobesnela je zbog komentara na račun njene ćerke Nort, te je rešila da svima "zapuši usta".

Sve je počelo kada je Kim objavila Instagram priču na kojoj je prikazala sliku koju je naslikala njena 7-godišnja ćerka Nort Vest, a zatim su je fanovi optužili da je sve lažirala, te da je nemoguće da je tako mlada osoba naslikala tako kompleksnu sliku.

- Kažeš da Nort Vest crta kao Bob Ros, a još crtam "hijeroglife" sa 25 godina? - glasio je jedan od negativnih komentara.

Kim je zatim oštro odgovorila na kritike i pitala se zar je moguće da neki sumnjaju da dete ne može da uradi sjajne stvari.

Foto: Printscreen

- Moja ćerka i njena najbolja prijateljica idu na ozbiljne časove slikanja uljem na platnu gde je njihov talenat i kreativnost ohrabrena i gajena. Nort je radila veoma naporno na svojoj slici i trebalo joj je nekoliko nedelja da je završi - dodala je Kim.

- Kao ponosna mama, želela sam da podelim njen rad sa svima. Vidim da se mnogi u medijima i na društvenim mrežama pitaju da li je moje dete stvarno ovo naslikalo. Kako se usuđujete kada vidite da deca rade sjajne stvari da ih optužujete da nisu sjajni?! Molim vas prestanite da se sramotite sa tom negativnošću i dozvolite svakom detetu da bude sjajno. Nort Vest je naslikala ovo i tačka - zaključila je besno Kim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading