(FOTO) KASANDRU JE OBOŽAVALA CELA SRBIJA: Zvezda serije se skinula u bikini i pokazala da je za nju vreme stalo! Ima telo kao BOGINJA!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.11.2020

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje je prelepa.

RepublikaFoto: youtube.com/Descarado Serbia
Kasandra

Glumica Koraima Tores devedesetih godina osvojila je publiku u Srbiji glavnom ulogom u sada već kultnoj sapunici "Kasandra", koja je imala nedostižnu gledanost.

Popularna Venecuelanka danas ima 47 godina i izgleda bolje nego kada je bila na vrhuncu popularnosti. Iako je serija snimana davne 1992. godine, publika širom sveta još uvek je dobro pamti.

U Kolumbiji je nastupila u glavnoj ulozi u seriji Snovi i ogledala. Na snimanju upoznaje glumca Nikolasa Montera sa kojim se venčala 1996. Imaju sina Manuela Nikolasa.

 

"Kasandra" je veoma aktivna na društvenim mrežama gde često objavljuje dešavanja i svakodnevnog života. Jedna od objava veoma je privukla pažnju, a u pitanju je njena fotografija u bikiniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Mnogi su komentarisali kako je neverovatno da takvo telo ima i u 47. godini, kao i da sa da izgleda još bolje nego kada je tek počinjala karijeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading