NEKI DRUGI ŽIVOT: Isplivale stare fotke i pisma Anđeline Džoli, otkrivene stvari koje NIKO nije znao o njoj!

Autor:

Zabava

01.08.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski Dejli Mejl je dobio stare fotografije, pisma i razglednice Anđeline Džoli koji svedoče da je Anđelina pre zvezdane slave bila običan čovek baš kao i mi. Izvor je zatražio da ostane anoniman, a britanskom tabloidu je priznao da su on i Anđelina išli u istu srednju školu u Los Anđelesu.

RepublikaFoto: instagram.com/angelinajolieofficial
Anđelina Džoli

Iz njenih pisama vidi se da je tada, baš kao i svaka druga mlada devojka, pisala o mladićima u koje je bila zaljubljena, o ljubavnim problemima, ali i o humanitarnom radu, što će reći da je već tada slutila kako će jednog dana postati velika humanitarka. Naravno iz pisama je vidljivo da je Anđelina već  tada imala i svoju divlju stranu po kojoj je na početku svoje karijere bila toliko poznata, a izvor za Daily Mail je otkrio kako su kao srednjoškolci stalno izlazili i išli od žurke do žurke te su mnogo pili i pušili.

Anđelina je bila prava suprutnost uglađenim devojkama kakve su išle u njenu školu. Umesto u autu, vozila se autobusom jer je osećala prezir prema skupim automobilima i svemu što isti predstavljaju, pogotovo zato što je elita iz srednje škola koju je pohađala zlostavljala one manje popularne i neobične, kojima je i ona pripadala. Nosila je crno i nazivala se anarhistkinjom i bila na strani potlačenih. Iako je bila iz imućnije porodice, a otac joj je bio slavni glumac, uvek bi sve delila s prijateljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rare Photos of #AngelinaJolie

A post shared by Angelina Jolie / Angie (@angelinajolie___1975) on Jul 28, 2020 at 11:45am PDT

 

Među pismima se našla i jedna razglednica iz 1989. godine, što će reći da je glumica tada imala 14 godina, a u kojoj Anđelina piše kako je zaljubljena u jednog mladića. "Savršen je - visok, mršav, crne kose i živi u studiju! Upoznala sam gospodina savršenog. Ne znam mu ime, ali savršeno se ljubi. Nikad ga više neću videti’, napisala je tad mlada Anđelina.

- Bila je divna osoba i naše prijateljstvo je bilo savršeno. Ljudi ne shvataju da je ona oduvek bila velika humanitarka, luda i otkačena, ali humanitarka - zaključio je izvor za Dejli Mejl.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading