UŽASNO: Nole na meti KRIMINALNE ORGANIZACIJE!

Autor:

Sport

01.08.2020

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Novak Đoković, najbolji teniser planete, našao se na meti kriminalne organizacije koja se bavi trgovinom bitkoina.

Na internetu se pojavio lažan intervju koji je "dao" Srbin, a u kome poziva ljude da ulažu u ovu kriptovalutu.

- Moj glavni način za sticanje zarade jeste novi program automatskog trgovanja kriptovalutama pod nazivom "Bitkoin era". To je najbolja prilika za sticanje malog bogatstva u kratkom periodu koju sam ikada video. Pozivam sve da probaju pre nego što je banke ugase - deo je izmišljenog intervjua Noleta.

 

- Možda ste skeptični jer zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Drago mi je da sam probao, jer je to bio najveći i najlakši novac koji sam ikada zaradio. Pričam o dnevnoj pasivnoj zaradi koja iznosi desetine hiljada dinara. To je najbrži način da trenutno napravite zalihu novca. Ali to neće trajati još dugo jer će ga sve više i više ljudi otkrivati i banke će ga ugasiti zauvek - dodao je navodno Novak.

Naravno, intervju nije ni snimljen ni emitovan, niti je Đoković ikada pominjao bitkoine ili trgovao njima, a "Informer" piše da je i Narodna Banka Srbije pokušala da reaguje, ali prekasno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading