(FOTO) Godine učinile svoje! Šeron Stoun je bila san mnogih muškaraca: Nekada najse*sepilnija holivudska glumica danas izgleda ovako!

Autor:

Zabava

25.05.2020

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šeron Stoun zakoračila je u sedmu deceniju života i slobodno se može konstatovati da joj na izgledu mogu pozavideti mnogo mlađe koleginice. Glumica je u martu proslavila 62. rođendan, a u poslednjim objavama na društvenoj mreži Instagram pozirala je u bikiniju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Šeron Stoun

- Hvala što pokazuješ pravu sebe. Još uvek si prelepa / Pokazuješ da starenje može biti odlično / Savršena - samo su neki od komentara ispod objave.

Šeron je 2001. godine, u 43 godini doživela moždani udar, njena karijera se raspala, a potom je usledio finansijski krah, te raspad braka. Zbog svega toga borila se i s prihvatanjem vlastitog tela i starenja.

- Niko ne svata koliko je moždani udar opasan za žene i šta je sve potrebno za oporavak. Meni je bilo potrebno oko sedam godina da se vratim - ispričala je kasnije glumica za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading