Otac za ponos: Ivan Marinković nije video ćerku godinu dana!

Autor: Republika

Zabava

10.11.2018

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković nekada je bio u braku sa našom poznatom muzičkom zvezdom Gocom Tržan, sa kojom između ostalog ima i ćerku.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković

Međutim, spletom okolnosti njihov odnos je okončan, a Goca je u međuvremenu našla drugog partnera, za kojeg Marinković ima par oštrih zamerki. Iako Goca ne želi da komentariše postupke nekadašnjeg partnera, Ivan je često pominje u rijalitiju.

Ono što mu je naručito zasmetalo i što ne može da podnese, jeste što u svakom trenutku, Gocin sadašnji muž mora da bude prisutan, pa čak i kada je u pitanju viđanje sa sopstvenim detetom:

- Mislim da je on Gocin potrčko. Ne postoji neka manifestacija da ja njega nisam video sa njom. Kad god je Lena dolazila kod mene ili ja po nju, on je uvek bio tu u kolima, što je potpuno nepotrebno - rekao je i dodao:

- Poslednji put sam video Lenu dva dana pred ulazak u prošlu sezonu, šta se promenilo kod nje u glavi za ovih godinu dana ne znam, ali ono što je sigurno, jeste da poslednji put kada smo se videli, sve je bilo u redu. Lena ima smo jednog oca i to niko ne može da promeni - zaključio je Ivan, prenosi "Hepi".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading