MAMA DŽEHVA PRIZNALA DA JE BILA SILOVANA: Bolnu ispovest je krila od svih, priča LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

19.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Teodore Džehverović otvorila dušu o svojoj najvećoj traumi iz mladosti!

MAMA DŽEHVA PRIZNALA DA JE BILA SILOVANA: Bolnu ispovest je krila od svih, priča LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gordana Džehverović, majka popularne pevačice Teodore Džehverović, nedavno je šokirala javnost svojom iskrenom ispovesti u kojoj je otkrila bolne detalje iz svoje prošlosti. Gordana je otvorila dušu i podelila traumatičan događaj koji ju je primorao da napusti medicinsku školu i promeni svoj život iz korena.

- Jedan peh mi se dogodio u 17. godini, pa sam odustala od škole u trećoj godini, htela sam da budem babica. Sama sam delila to sa sobom. Muž nije znao, to sam sama sa sobom u to vreme prebrodila. Kasnije je Teodora saznala, znale su moje sestre, a ne roditelji. U Višegradskoj sam učila. Ne volim da pričam o tome, stres sam imala i nisam mogla više da učim ni idem u školu - govorila je Goca u jednoj emisiji,u kojoj je otkrila da je bila silovana i da je malo ljudi znalo za to.

Republika

Foto: printscreen RED tv

Goca Džehverović

- Deca i sestre su znale. Muž o tome ne zna, detalje nisam pričala. Preselila sam se u Poreč iz Kačareva. Vratila sam se ovde tek 1990. Ne mogu da ti objasnim kako mi je bilo. Taj dečko je posle hteo da bude sa mnom. To je urađeno ružno. Imala sam dečka koga sam volela i to nisam uradila sa tim kog sam volela, zbog njega sam izgubila ljubav. Bila sam fatalna za muškarce tada. On je danas mrtav - ispričala je šokantne i bolne detalje o svom životu Gordana Džehverović.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Goca Džehverović

Podsetimo, Goca je priznala da je i ona kao i njena ćerka nekada bila preljubnica, kad je u "Zadruzi" ušla u vezu sa Anđelom Rankovićem, iako je imala dečka koji ju je čekao. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading