JELENA GOLUBOVIĆ POPILA PRIJAVU: Policiji hitno tražena zabrana prilaska!

Autor:

Zabava

16.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka ima nove probleme!

JELENA GOLUBOVIĆ POPILA PRIJAVU: Policiji hitno tražena zabrana prilaska!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Jelena Golubović je poznata po tome što je bila veoma vezana za svoju baku, ali nakon njene smrti, izbila je svađa oko nasledstva. Tetka je istakla zahtev za deo nasledstva, tačnije novac od luksuzne nekretnine u Karađorđevoj ulici u Beogradu. Golubovićeva je javno istakla da tetka nije brinula o baki, te da niko nije ni znao da tetka postoji dok baka nije umrla.

Jelena je otkrila da je svađa sa tetkom kulminirala prijavom policiji, koja ju je optužila za maltretiranje putem društvene mreže Fejsbuk. Tetka je čak zatražila zabranu prilaska, tvrdeći da je Jelena maltretira, iako Jelena ističe da sa tetkom nije razgovarala tri godine. Ona je javno iznela tvrdnje o nebrizi tetke pre smrti bake, kao i o njenom naglom interesovanju za nasledstvo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović

- Tetka uopšte nije brinula o baki. Niko nije znao da tetka postoji dok baka nije umrla i dok tetka nije tražila polovinu stana. Stalno je govorila da je Karađorđeva ne zanima, a nekretnina, zlato i nafta, to se zna da su pare. I ona kao mafijašica: "Pa nisam, ja sam uvek govorila da me ne zanima Karađorđeva, i sad me ne zanima, ali me zanimaju pare od Karađorđeve" - rekla je ona i nastavila:

- Još sam ja prijavljena policiji i traženo je da budem izuzeta kao ključni svedok zato što "maltretiram" moju tetku sa kojom ni ne razgovaram tri godine. Sad, ona ne maltretira mene, mamu i brata da izađemo iz stana u koji smo došli iz porodilišta - kaže Golubovićeva , i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović

- Njena ćerka smatra da je ja maltretiram na Fejsbuku jer sam napisala da je k**va ispod plavog mosta moralnija od moje tetke. E, zato ja nju "maltretiram" i zato me je prijavila policiji, tražila zabranu prilaska - ispričala je Jelena za Informer.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading