DEJAN DRAGOJEVIĆ OTIŠAO U DŽAMIJU, PA PODELIO ŠOKANTNU INFORMACIJU: "On je nečist, ne može sa nama!"

Autor:

Zabava

13.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je podelio sa fanovima kako provodi Ramazan.

DEJAN DRAGOJEVIĆ OTIŠAO U DŽAMIJU, PA PODELIO ŠOKANTNU INFORMACIJU: "On je nečist, ne može sa nama!"

Foto: youtube.com/printscreen

Bivši zadrugar Dejan Dragojević javnosti je postao poznat po svojoj promeni vere, prelasku u islam tokom braka sa bivšom partnerkom Dalilom Dragojević. Iako su priče o njegovoj promeni vere počele da kruže za vreme boravka u rijalitiju, Dejan tada nije bio spreman da prizna svoju odluku. Međutim, po izlasku iz "Zadruge", Dejan je progovorio o svojoj veri i sada se redovno oglašava na ovu temu.

Sa početkom Ramazana, Dejan je svojim pratiocima na Jutjubu otkrio da je krenuo sa postom i podelio detalje svog svakodnevnog života tokom ovog verskog perioda. Ovim gestom, Dejan je privukao pažnju javnosti i pokazao da je spreman da otvoreno govori o svojoj veri.

U videu na svom Jutjub kanalu, Dejan je pokazao svoj odlazak u džamiju u Novom Sadu, kao i svoje pripreme za iftar. Izrazio je nadu da će džamija biti otvorena, ali je istakao da će, ukoliko nije, obaviti molitvu u svojoj kući. Takođe je najavio da će za iftar biti sa njim njegovi roditelji i sestra, uz šaljiv komentar da pas ne može biti prisutan, jer nije čist.

Dejan je takođe podelio sa svojim pratiocima da će skloniti slike iz svoje sobe, jer smatra da nije primereno da stoje tokom Ramazana. Ovo pokazuje njegovo poštovanje prema verskim običajima i spremnost da se prilagodi novim pravilima.

Dejanova otvorenost i spremnost da govori o svojoj promeni vere i verskim običajima privukla je pažnju javnosti i pokazala da je spreman da deli svoje iskustvo sa drugima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tomislav Grubor

14.03.2024 14:37

Leb te jebo.