NAŠA STARLETA POKAZALA MOĆNIKA IZ SENKE: Pojavila se ŠOK FOTKA, detalji o njegovom životu su isplivali na videlo!

Autor:

Zabava

09.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar pokazala novog dečka moćnika.

NAŠA STARLETA POKAZALA MOĆNIKA IZ SENKE: Pojavila se ŠOK FOTKA, detalji o njegovom životu su isplivali na videlo!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mitar

Bivša zadrugarka Dragana Mitar, koja je postala poznata po svojim provokativnim potezima, nedavno je odlučila da pokaže javnosti svog novog dečka, ali je zadržala tajanstvenost oko njegovog identiteta. Na svom Instagram nalogu objavila je fotografiju na kojoj je par uživao u restoranu, ali je pažljivo sakrila lice svog partnera. Ovaj potez izazvao je veliku pažnju javnosti i ponovo pokrenuo brojne spekulacije.

Nedavno je Mitar objavila fotografiju sa istim muškarcem, na kojoj je on nosio skupoceni sat, što je izazvalo interesovanje i spekulacije o njegovom identitetu. Mnogi su odmah počeli da ga povezuju sa "moćnikom iz senke", zbog njegovog izgleda i stilizovanog izbora satova.

Foto: Instagram.com

Dragana Mitar sa novim dečkom

 


Ovaj novi potez bivše "Modelsice" i starlete privukao je veliku pažnju javnosti, koja aktivno prati svaki korak poznate ličnosti. S obzirom na to da je Mitar poznata po svojim kontroverznim postupcima, nije iznenađujuće što je odlučila da zadrži tajanstvenost oko svog novog partnera, što je dodatno podgrejalo interesovanje medija i javnosti.

Nakon objave ove fotografije, društvene mreže su preplavljene komentarima i spekulacijama o identitetu misterioznog muškarca. Mnogi prateći Draganine postupke pokušavaju da otkriju više detalja o njenom novom ljubavnom interesu, dok se drugi dive njenom uspehu u održavanju tajnosti oko privatnog života.


S obzirom na to da je Mitar i dalje aktivna u javnom životu i da privlači pažnju svojim postupcima, očekuje se da će novi detalji o njenom partneru biti tema brojnih medijskih spekulacija u narednom periodu. Mediji i javnost sa nestrpljenjem očekuju da otkriju više o ovom misterioznom muškarcu koji je osvojio pažnju poznate starlete.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading