PROCURIO SNIMAK SA KRISTIJANOVE SIGURNOSNE KAMERE: Snimao Kristinu i bebu dok spavaju, OVO je sve iznenadilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se šokirali kad su videli šta je Kristina Spalević okačila na društvenoj mreži Instagram!

PROCURIO SNIMAK SA KRISTIJANOVE SIGURNOSNE KAMERE: Snimao Kristinu i bebu dok spavaju, OVO je sve iznenadilo! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen, Foto: ST/V. LUKIĆ, youtube.com/AmiG Show

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović nedavno je postao ponosni otac još jednog dečaka, Kirila, čiju je dobrodošlicu u porodicu sa svojim pratiocima podelila supruga Kristina Spalević na Instagramu. 

Porodična sreća je upotpunjena dolaskom ovog malenog naslednika, a Kristina je odlučila da pokaže koliko su srećni i posvećeni svojoj deci.

Republika

Foto: Instagram.com

Kristijan snima Kristinu dok spava

Iako je njihov stariji sin još uvek mali, Kristina je preuzela ulogu u uspavljivanju i brizi o oba sina. Njihova ljubavna priča se nastavlja kroz ove svakodnevne rituale, a Kristina je odlučila da pokaže deo svoje svakodnevice na Instagramu. Upravo je taj prizor izazvao pažnju mnogih, jer je otkrila da u njihovom domu imaju kameru koja ih snima čak i dok spavaju.

Ovo otkriće je iznenadilo mnoge, ali istovremeno je podsetilo na sve češću praksu postavljanja kamera u domovima, posebno u prostorijama gde borave deca. Ova praksa pruža roditeljima dodatni osećaj sigurnosti i omogućava im da budu uvek blizu svoje dece, čak i kada nisu fizički prisutni. Kristina je time pokazala da je svesna važnosti bezbednosti svoje dece, ali i da se raduje deljenju svakodnevnih trenutaka sa svojim pratiocima.

Republika

Foto: ATA Images

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Postavljanje kamera u domovima je samo jedan od primera kako moderna tehnologija utiče na naše svakodnevne živote. Ova praksa otvara pitanje granica između privatnosti i bezbednosti, ali istovremeno omogućava roditeljima da budu prisutni u svakom trenutku u životima svoje dece. Kristina i Kristijan su time pokazali da su svesni izazova savremenog roditeljstva, ali i spremni da prilagode svoj dom kako bi obezbedili najbolje uslove za odrastanje svoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading