SNIMAK ZADRUGARA POSLAT NA ISPITIVANJE: Stiglo zvanično saopštenje, ovo nije smelo da mu se desi!

Autor:

Zabava

24.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar je otkrio zbog čega mu je oduzet snimak i poslat na ispitivanje.

SNIMAK ZADRUGARA POSLAT NA ISPITIVANJE: Stiglo zvanično saopštenje, ovo nije smelo da mu se desi!

Foto: Shutterstoc

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani je u svom podkastu ugostila svog prijatelja, pevača i bivšeg zadrugara Sava Perovića, koji je odgovarao na njena intrigantna pitanja. Savo je svojevremeno imao žestoke sukobe sa Luninim suprugom Markom Miljkovićem, a sada je otkrio u kakvom su odnosu.

- Ja mislim da ja čak sa Markom imam najiskreniji odnos. A i volim njegovu surovu iskrenost. Nekad je znao da pretera, nekad je znalo da to nekome ne odgovara. Takav je i da ti, brate, odmah ti puca u glavu - odgovorio je Savo.

Republika

Foto: Youtube.com/Sikter Tube

Luna Đogani i Savo Perović

 

- Ljude mnogo zanima vaš odnos, posle tri godine vas dvojica ste se zapratili na Instagramu - otkrila je Đoganijeva.

- Normalan je - istakao je Perović.

Međutim, on je otkrio i zbog čega je zamalo završio iza rešetaka u Dubaiju. Naime, kako je objasnio, obezbeđenje je moralo da interveniše zbog njegovog ponašanja, pa je čak i jedan njegov snimak poslat na ispitivanje:

- Nikad nisam bio uhapšen, mada se sada zamalo desilo u Dubaiju. Išla je muzika neka kod fontane i dok smo se fotografisali, mene je povuklo nešto, krenuo sam da igram. Višnja Petrović je ušla u kadar. Došlo je obezbeđenje, uzeli nam taj klip, slali ga na neko ispitivanje, meni uzeli pasoš. Posle su nam objasnili da je to možda izgledalo kao ismejavanje, ali sve je bilo u redu, nisu nam zamerili - otkrio je Savo u podkastu svoje bliske prijateljice i bivše zadrugarke Lune Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading