MIKI ĐURIČIĆ NA SAHRANI LIJE GORKE SUZE: Zbog Dejana Milojevića tuga ga RAZNELA u KOMADE!

Autor:

Zabava

12.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić stigao na sahranu Dejana Milojevića!

MIKI ĐURIČIĆ NA SAHRANI LIJE GORKE SUZE: Zbog Dejana Milojevića tuga ga RAZNELA u KOMADE!

Foto: Dragan Kadić

U toku je sahrana legendarnog košarkaša i trenera Dejana Milojevića, a on će biti ispraćen na večni počinak na Novom Bežanijskom groblju. Dejan je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju, a na ispraćaj se okupio veliki broj ljudi poštovala, prijatelja i porodice pokojnog Milojevića. 

U jednom trenutku se pojavio i rijaliti igrač Miki Đuričić, koji je već poznat kao strastveni zaljubljenik u sport, a naročito u košarku i fudbal. Poznato je javnosti da Miki ne propušta nijednu utakmicu da isprati, te iz poštovanja prema Dejanu pojavio se na Novom Bežanijskom groblju kako bi ga ispratio na večni počinak. 

Vidno uznemiren i utučen, Miki nije skidao bol i tugu sa lica tokom sahrane, a iz očiju su mu sve vreme lile suze. 

Foto: Dragan Kadić

Miki Đuričić na sahrani Dejana Milojevića

 

Legenda srpske košarke Dejan Milojević preminula je u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara u svojoj 47. godini.

Poslednje dve i po godine života, popularni Miloje proveo je u stručnom štabu Golden Stejt Voriorsa, sa kojima je 2022. osvojio šampionski NBA prsten.

Prethodno je sedeo na klupi podgoričke Budućnosti, a najveći deo svoje trenerske karijere (od 2012. do 2020. godine) proveo je u Megi, gde je afirmisao ogroman broj mladih igrača. Između ostalih, put do zvezda su kod njega utabali najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić i čovek koji je prerastao Evroligu Vasilije Micić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading