NAJRUŽNIJA SLIKA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Ovo se niko ne bi usudio da objavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka šokirala ovim potezom!

NAJRUŽNIJA SLIKA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Ovo se niko ne bi usudio da objavi! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta i bivša zadrugarka Aleksandra Subotić veoma je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim brojnim pratiocima na svom zvaničnom Instagram profilu delili trenutke iz svog života. Pored toga što pokazuje kako trenira, radi na sebi i uživa sa decom, ona se često priseti i transformacije koju je napravila na sebi, zbog čega mnogi smatraju da nema komplekse. 

Ona je danas sve iznenadila kad je fanovima saopštila da je podelila svoju najružniju fotografiju i da bi se retko ko usudio na ovakav korak. 

- Ovo sigurno niko drugi ne bi usudio da postavi. Moja najružnija slika iz puberteta - izvolite - napisala je Aleksandra i uz to podelila sliku iz srednje škole, pa dodala:

- Malo šale na svoj račun nije na odmet - dodala je ona. 

Aleksandrine objave privlače veliku pažnju na društvenim mrežama, a jedna njena slika iz oktobra prošle godine napravila je haos na društvenim mrežama.  Tada se fotografisala pored konja, a ono što je nogima privuklo pažnju jeste način na koji je Aleksandra pozirala. Ona je prišla konju, a potom izbacila zadnjicu i tako se slikala. Odmah zatim je usledila i fotografija iz štale, gde se starleta slikala u senu. 

Komentari su se nizali jedan za drugima:

"Ko koga jaše, konj nju ili ona konja?, "Kakva je ovo poza?", "Grudima prišla, d*petom ostala" -  bili su samo neki od komentara. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić pozira pored konja

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading