RIJALITI UČESNIKU POZLILO ZBOG SAZNANJA DA POSTAJE OTAC: Cimerka mu pokazala pozitivan test, on doživeo pomračenje!

Autor:

Zabava

04.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera nekadašnjih učesnika rijalitija "Parovi" i dan-danas intrigira javnost.

RIJALITI UČESNIKU POZLILO ZBOG SAZNANJA DA POSTAJE OTAC: Cimerka mu pokazala pozitivan test, on doživeo pomračenje!

Foto: shutterstock

Nekadašnja učesnica popularnog rijaliti programa "Parovi", Sanja Mirkov, šokirala je javnost kada je pred svima saopštila da sumnja da je trudna. Ova vest je izazvala burne reakcije kako u vili, tako i van nje. Ona je izrazila sumnju u svoje zdravstveno stanje, te je odlučila da uradi test trudnoće kako bi potvrdila ili opovrgla svoje sumnje.

Njen dečko i tadašnji cimer, Milutin Radosavljević Mili, nije krio svoje emocije kada je saznao rezultate testa. Njegova emotivna reakcija bila je vidljiva svima prisutnima u vili. Kako je čuo da je test pokazao pozitivan rezultat, Mili je bio preplavljen emocijama te nije mogao da zadrži suze. Njegova reakcija je dodatno podgrejala interesovanje javnosti za ovaj događaj.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Milutin Radosavljević Mili

 

Kada je čuo, Mili je odmah počeo da plače. Nije mogao da sakrije oduševljenje! Naravno, komentatori uveliko raspravljaju o tome da li je trudnoća lažirana, ali činjenica je, test je pokazao dve crte.

U celoj situaciji, prisutna je bila i Aleksandra Marjanović, koja je pružila podršku Sanji tokom ovog emotivnog trenutka. Njena reakcija na ovu vest bila je iznenađujuća, a njena uloga u celoj priči dodatno je zbunila javnost.

Cimerke su zajedno otišle u toalet, gde je Sanja uradila test, a potom su saopštile ocu da test prikazuje dve crte - što znači da je rijaliti učesnica u drugom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading