ZADRUGA SE NASTAVLJA?! Osvanuli svi detalji prvog susreta Dejana Dragojevića sa Anom Ćurčić i Anđelom Đuričić!

Autor:

Zabava

19.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je otkrio sve o odnosu sa novim koleginicama, Anom Ćurčić i Anđelom Đuričić.

ZADRUGA SE NASTAVLJA?! Osvanuli svi detalji prvog susreta Dejana Dragojevića sa Anom Ćurčić i Anđelom Đuričić!

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5" postao je voditelj i novo lice domaće televizije. Dejan se priključio bivšoj zadrugarki Ani Ćurčić, ali i Anđeli Đuričić, Tari Simov, kao i nekadašnjoj voditeljki "Elite" Dušici Jakovljević. 

Dejan se oglasio za Republiku i progovorio o novom angažmanu.

- Od danas počinjem i imaćete priliku da me gledate i na TV programu, i na Jutjubu, a bogami i na portalima... Tako da predlažem svima da se pretplatite i budete uz mene kao što ste bili - poručio je Dejan za Republiku.

Kako sada sarađuje sa nekadašnjim rijaliti kolegama, Anđelom Đuričić i Anom Ćurčić, Dejan je otkrio kako sada komentariše njih dve i kako će izgledati sada njihova saradnja:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Dragojević

 

- Nema potrebe da postoje neki mrki pogledi ili zle misli, svako je drugačiji u zatvorenom prostoru, sa Anđelom sam bitisao u rijalitiju, svako je tada sebi davao za pravo da komentariše mene, posle sam ja komentarisao njih, ali ne karakterišem ih na osnovu njihovih postupaka tamo. Može se desiti da dođemo u sukob mišljenja, jedino takva neka rasprava, ali ovde smo da zaradimo novac, tako da nema potrebe za bilo kakvom raspravom - govorio je Dejan za domaće medije.

Inače, Dejan je bio gost portala Republiku u našem novogodišnjem studiju, a pred sam kraj 2023. godine nam je ispričao da li bi voleo da postane voditelj rijalitija.

- Toliko mi se radi, fali mi da imam obavezu normalnog čoveka. Okej, snimam ja, imam dobru zaradu, ali imam previše slobodnog vremena da razmišljam o glupostima, kad bi me odveli kod psihijatra, zatvorili bi me. Katanac bi bio... Ali teško bih se zaposlio, ne bih nekoga trpeo nad glavom, samo ako mogu da napredujem u nekoj firmi. Jer znam svoje mogućnosti. Bolje da sam sebi nekako - ispričao je tada Dragojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading