SANDRA REŠIĆ IMA DEČKA: Isplivali detalji o novoj vezi!

Autor:

Zabava

20.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i pevačica konačno ispunjena na emotivnom planu!

SANDRA REŠIĆ IMA DEČKA: Isplivali detalji o novoj vezi!

Foto: Dejan Milićević

U sinoćnoj emisiji "AmiG Show" voditelj Ognjen Amidžić napravio je posebnu atmosferu, zbog slave Sveti Nikola. Među gostima bila je bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić, koja je prvi put pred kamerama priznala da ima dečka i da je konačno ispunjena na emotivnom planu. 

Voditelj je upitao Sandru o njenom novom odnosu, a ona je prvo priznala da više nije slobodna devojka, a onda otkrila detalje koje je dugo skrivala. Sandra je ispričala da su par meseci zajedno i da joj je za sad jako lepo i da je srećna, jer je i javnost poznato da pre toga nije imala parnera neko vreme, pogotovo dok je bila deo rijalitija "Zadruga", tokom kojeg je u vezu ušla samo sa Anđelom Rankovićem

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sandra Rešić u emisiji "AmiG Show"

Inače, trenutno se u "Eliti" dosta pominje Sandra, a pored toga što je bila sa Anđelom, ona je bila jedna od retkih zvanica na svadbi Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, koja je upućena u silne detalje. Pravi haos je nastao kad je Anita nakon raskida sa Matorom rekla da je Rešićeva bila u aferi sa reperom Vukom Mobom i da se zbog toga u Crnoj Gori posvađala sa Erminom Pašović

S obzirom šta sam saznala na svadbi. Da su bile valjda u isto vreme sa istim dečkom, da je, valjda, Sandra otišla kod Vuka Moba, a Ermina je u to vreme bila sa njim. Viđali su se, ali ne znam da su se je*ali. Ermina mi je pričala da je bila kod Vuka, spavala, da je Sandra za to znala, ali je bila sa njim. Ne znam da li su imali odnose. Ermina je bila prva sa njim, po njenoj priči. Nisu pričale zbog toga - iznela je javno Anita, dok je Matora potvrdila da zna da Ermina i Sandra nisu pričale, ali je istakla da ne zna ništa o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading