MUKA MI JE OD TE PRIČE: Zorica Marković konačno razvezala jezik o odnosu sa Anom Ćurčić! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.12.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša zadrugarka otkrila šta se dešava između Ane i nje!

Popularna pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković nedavno je otvorila kafanu, o kojoj je dugo pričala. Naša ekipa našla se na licu mesta, a Zorica nam je, između ostalog, prokomentarisala i svoj odnos sa Anom Ćurčić.

Republika

Foto: Republika

Zorica Marković na otvaranju kafane

- Muka mi je od te priče generalno. Koga to više zanima?! Rijaliti je završen, kako su nastavili svoje živote ne znam kao što ne znam ništa ni pre rijalitija. Niti znam niti me zanima. Ja sam bila uz nekoga kome je tada bilo loše, a sada nemam vremena da se bavim time. Ponekad se javi, nema se vremena generalno, mnogo se brzo živi - rekla je pevačica za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Zorica Marković i Ana Ćurčić nakon "Zadruge 6"

Jedna od prvih stvari koja nam je zapala za oko kad smo posetili kafanu bila je činjenica da se lokal Markovićeve značajno razlikuje od ostalih, posebno po pitanju enterijera. Prostor je prostran i veoma lepo uređen, odiše luksuzom na svakom koraku. Svetla se prelivaju sa svih strana, dok je bina namenjena muzičarima istaknuta kao glavni deo prostora. Ono što je posebno zanimljivo jeste da bina više podseća na muzički studio nego na klasičnu binu u kafani.

Za sreću, razbijali su se tanjiri, a muzika nije stala sa zabavaljanjem gostiju. Sam vrh estrade se okupio na ovom događaju, pa smo imali priliku da vidimo Acka Nezirovića, Maju Nikolić, Zoricu Brunclik i Kemiša, Veru Matović i mnoge druge poznate ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading