VODITELJKA PINKA HITNO POTRAŽILA POMOĆ LEKARA: Strahovala za život, ove vesti promenile su sve!

Autor:

Zabava

13.12.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pinka se obratila lekaru, a ono što su joj rekli - promenilo joj je život.

VODITELJKA PINKA HITNO POTRAŽILA POMOĆ LEKARA: Strahovala za život, ove vesti promenile su sve!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Milica Kemez već godinu dana intenzivno obilazi manastire, a kako saznaje i prenosi Star, veri se posvetila, nakon što se uplašila da boluje od teške bolesti. Naime, pre godinu dana, Milica je na desnoj dojci napipala kvržicu i tada se uplašila da je ono najgore. 

Kada je otišla kod lekara, saopštili su joj da postoji neka promena i da mora da se prati, pre nego odluče da li će je operisati.

Tada je Milica spas pronašla u manastiru, gde se, uz pomoć čudotvornih ulja i čajeva potpuno izlečila.

Republika

Foto: ATA images

Milica Kemez

 

- Milica je uvek verovala u Boga, ali nije bila toliko posvećena obilasku manastira. Kako je pre godinu dana napipala kvržicu i lekari joj rekli da postoji promena na desnoj dojci, ona se potpuno posvetila veri. Bora joj je tada bio velika podrška i išao je sa njom u svaki manastir. Na kontroli se ustanovila da se ta kvržica povukla - govorila za Star njena prijateljica.

- Ona sada redovno posti, a i dalje pije te čajeve, koje je kupovala u manastirima. Najviše voli da ode u Tumane, tamo pronađe svoj mir. Bila je jako uplašena, sve to je njen prouzrokovao stres - završava izvor za Star.

Da podsetimo, Milica se nedavno vratila na RED televiziju, gde vodi emisiju "Ne gledam ti ja to" i odlično se snašla u ulozi voditeljke, kako komentarišu gledaoci, a šuška se i da publici priprema neko novo iznenađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading