ISPLIVALA ISTINA IZ SUDNICE: Ana Ćurčić otkrila da li je Ivan pokušao da KOMUNICIRA sa njom!

Autor:

Zabava

06.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" za Republiku progovorila o detaljima iz sudnice.

ISPLIVALA ISTINA IZ SUDNICE: Ana Ćurčić otkrila da li je Ivan pokušao da KOMUNICIRA sa njom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić i Ivan Marinković danas su imali zakazano suočavanje na sudu. Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" tužila je svog bivšeg cimera zbog narušavanja njenog ugleda i časti. Tokom jednog od gostovanja Marinkovića na Pinku Ana se oglasila i otkrila da je ovu odluku donela zbog svih uvreda koje je on izneona njen račun. 

Nakon što je završeno suočavanje koje su danas imali, mi smo stupili u kontakt sa bivšom učesnicom šeste sezone "Zadruge", Anom, kako bi od nje saznali informacije iz prve ruke i kako bi za naš portal otkrila da li je Ivan pokušao da ostvari komunikaciju sa njom kad su se danas sreli ili ona sa njim. 

Bio je prvo postupak medijacija, nisam pristala. Imali smo pretres i zakzano je novo ročište, tako da idemo dalje. Nije pokušao da komunicira sa mnom, niti sam ja. Sve što nas je sudija pitao davali smo iskaze - poručila je Ana za Republiku

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Ivan Marinković

Podsećanja radi, Ana i Ivan su tokom boravka u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" imali jako turbulentan odnos, koji je imao burne oscilacije. Njih dvoje su u jednom periodu bili u jako dobrom odnosi i često su razgovarali i problemima koje su imali, ali se to promenilo pred sam kraj takmičenja, pa je došlo do jako burnih svađa koje su se nastavile i tokom emisija "Narod pita". Tamo su se žestoko svađali i vređali, a Ana je prelomila tokom jednog od Ivanovih dostovanja u emisiji "Pitanja novinara" da podnese tužbu zbog uvreda koje je izneo na njen tačun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading