DRAMA ISPRED SUDA: Ivan Marinković i Ana Ćurčić obelodanili detalje SUOČAVANJA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.12.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari pred kamerama Republike otkrili šta se dešavalo u sudnici!

Ivan Marinković i Ana Ćurčić danas su imali zakazano suočavanje na sudu, a odmah nakon toga pred našim kamerama otkrili su detalje iz sudnice. Ivan je uveren da će dobiti spor, iako je za sad odložen.

Naime, Marinković je bio vidno raspoložen, te je isticao da ni za šta ne brine, već je siguran da će on pobediti na sudu, te se pohvalio kako je navodno "uništio" Ćurčićevu.

- Gledala je sa advokaticom kao da se nisu dobro dogovorile, uništio sam ih sa tri pitanja. Navodila je priču da je bitno šta sam joj rekao u programu uživo, a ona meni van. Uvreda i čast dotične ne može da se dokaže time. Ona je pod zakletvom rekla da sam izgovorio "prostitutko i tabletomanko", ja to ne koristim, a one su gledale u papire jer se ne sećaju. Za sad je odloženo - govorio je Ivan. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković

- Nisam čula šta je pričao, nešto malo. Njegova stvar i pravo, držim se onoga za šta sam ga tužila, prava je spora, ali dostižna. Svkao noramlanna mom mestu bi isto uradio - dodala je Ana. 

Ana je takođe otkrila da nema problem sa tim što će Ivan da uzvrati kontra tužbom, a da je sa advokaticom odlično usaglašena. Ćurčićeva je bila mirna za razliku od Ivana.

- Ja sam nakon rijalitija morala da se prisetim ko mi je šta sve rekao, zbog zakletve. Rečeno je da nudim s*ks za novac, prostitutka, pa se uhvatio tih rijaliti fora - dodala  je Ana. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić

Podsećamo da su Ivan i Ana ratovali odmah po izlasku iz rijalitija, te da je Ćurčićeva bila jasnog stava i da je rekla da neće ćutati na njegove uvrde, izmišljotine i laži. Kako će se sve završiti ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading