MARKO MARKOVIĆ NAPLATIO USLUGE PEVAČICI: Očekivala PREVIŠE od njega, on joj ODBRUSIO!

Autor:

Zabava

14.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar javno odbrusio popularnoj pevačici!

MARKO MARKOVIĆ NAPLATIO USLUGE PEVAČICI: Očekivala PREVIŠE od njega, on joj ODBRUSIO!

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Bivši zadrugar i model Marko Marković letos je učestvovao u snimanju spota Sandre Čaprić, gde je glumio glavnu mušku ulogu. Trudna pevačica i bivša zadrugarka dala je intervju za Republiku, gde se dotakla odnosa sa Markovićem, a njena izjava je digla veliku prašinu. Naime, ona je zamerila Markoviću što je tražio novac za snimanje spota.

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Čaprić i Marko Marković

- Uredno sam platila Marka Markovića za spot, nije mi izašao u susret kao rijaliti-drugar jer nismo bili zajedno u sezoni. Svako radi za pare. Sve što je džabe najskuplje košta. Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji i tako dalje. Kad nešto nekome uradim, znam zašto sam to uradila i ne gledam sve kroz novac, ali svako ima svoje - priznala je Čaprićeva.

Stupili smo u kontakt sa Markovićem, koji je odgovorio pevačici.

- Što se tiče saradnje sa Sandrom Čaprić, mogu da kažem da je bila jedna odlična saradnja, jedno mnogo lepo snimanje na Crnogorskom primorju, nadam se da će uskoro izaći spot - započeo je Marko, pa nastavio:

- Naravno da sam uredno plaćen, kao što svako ima posao kojim se bavi, tako je i meni to deo posla. Mogu da budem sa nekim u vrhunskom odnosu, drugarskom, prijateljskom ili kako god, ali se vodim uvek onim "služba je sluzba - družba je družba". Ne gledam ni ja sve kroz novac, ali je to moj posao i ja to moram da naplatim - poručio je Marković za Republiku.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veronika

15.11.2023 07:09

Mutava, muska sponzorusa sto ceo dan zapomaze seljacke pesme. Fuj.