ISTINA JE, VRAĆAM SE NA PINK: Prva ispovest Milana Miloševića pred VELIKI POVRATAK na ružičastu televiziju!

Autor: M. G. / A. N.

Zabava

07.11.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj za Republiku progovorio o povratku na ružičastu televiziju.

ISTINA JE, VRAĆAM SE NA PINK: Prva ispovest Milana Miloševića pred VELIKI POVRATAK na ružičastu televiziju!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ

Voditelj Milan Milošević se vraća na televiziju Pink u velikom stilu, a večeras će gostovati u emisiji ,,Amidži šou" kod kolege Ognjena Amidžića

Mi smo pred veliko gostovanje i povratak na ružičastu televiziju pozvali Milana, kako bi za Republiku otkrio detalje povratka na mesto voditeljka rijalitija "Elita"

- Već duže vreme se mirim sa Pinkom, nema veze sa Dušicinim otkazom. Da, istina je, vraćam se na Pink i drago mi je što ću to da obelodanim u emisiji "Amidži šou", kod Ognjena, koji me je doveo na Pink i kod kog ću javnost obavestiti i svom povratku, on mi je takođe i sve vreme bio podrška - govorio je Milan, pa nam oktiro koju emisiju će voditi u Eliti:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

- Još uvek tačno ne znam šta ću da vodim, ali će se i to saznati kroz par dana. Već nekoliko dana doživljavam haos na društvenim mrežama od komentara, ali pozitivnih naravno. Otkako se pročulo da se vraćam, dobio sam na Instagramu preko 10.000 poruka: "To kralju, sad će da gori Balkan". Posle otkaza na drugoj televiziji nisam se poslovno angažovao, već sam bio u pregovorima sa Pinkom. Svi će da mi se obraduju u Eliti, a svim kolegama ću pružiti ruku, nemam problem ni sa kim - rekao je Milan Milošević za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading