DEJAN ZBOG ZLIH SILA PREŠAO U ISLAM: Najgora vrsta CRNE MAGIJE bačena na njega, jedva izvukao živu glavu!

Autor:

Zabava

20.10.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge" još u rijalitiju je priznao da je po kući nalazio jezive predmete, kojih ne želi ni da se seća.

DEJAN ZBOG ZLIH SILA PREŠAO U ISLAM: Najgora vrsta CRNE MAGIJE bačena na njega, jedva izvukao živu glavu!

Foto: Shutterstock, Youtube/dejandragojevic

Dejan Dragojević nikada nije objasnio zašto je zapravo prešao u Islam, čak ni kada su ga pljuvali i nazivali izdajicom roda svoga, ali sada je isplivala istina, kako prenosi Svet. 

Naime, Dejan je još u braku sa Dalilom imao jako čudne situacijem nalazio je sumnjive stvari po kući, dešavalo mu se mnogo toga lošeg, pa je odlučio da se obrati hodži. Ovaj mu je rekao da je na njega bačena crna magija i to ona najteža, sihir. Dejanu su skidali tu magiju, ali su ga upozorili da je boljitak samo privremen jer se džin primirio, ali ie to i sam shvatio, a kada su mu objasnili da se sihir može pobediti jedino molitvom i Kuranom jer ako se on iskreno preda Alahu to će iscrpsti džina i dovesti ga do potpune malaksakosti. Tada magija neće delovati, osim u nekoliio malih simptoma. 

- Još dok je boravio u rijalitiju pričao je kako ga je Dalla omađijala, pominjao je i njenu majku. Sumnjao je da tu nešto ne štima i odmah po izlasku iz Zadruge posetio Karamujića, hodžu iz bosne. Pričao je da je po kući nalazio neke čudne stvari kojih ne želi ni da se seća. Tom prilikom je Deki pričao da je Dalila išla da joj čitaju rukiju jer su u to vreme oboje imali probleme sa tim nekim zlim silama. Od toga samo Kuran može da spasi čoveka i zato je Dejan pršao u Islam - govorio je za Svet izvor. 

Republika

Foto: Pixabay, youtube

Dejan Dragojević

Almin Omerašević koji piše za islamsku versku stranicu NUM, tvrdi da je Kuran jedini lek protiv sihira, koji je bio bačen na Dragojevića. 

- Čovek se jedino može izlečiti učenjem Kurana. U svakom slučaju najveća odgovornost je na vama. Svaki čovek ima izbor i mora težiti da spozna istinu. Vi morate činiti isto. Ja ne želim ulaziti u raspravu o vašem ubeđenju, o veri ili istini, ali dužan sam sam reći da kad čovek oboli od sihira ili drugih džinskih delovanja i Alahovom svetom voljom, bude ilečen, jedina zaštita od ponovnog obolevanja jeste iskreno i potpuno ispoljavanje vere. Da, govorim vam da je Kuran jedina zaštita nakon izlečenja. Istina je samo jedna. Ja sam siguran da je ta istina Islam - govorio je on. 

Dejan je priznao da je klanjao i u rijalitiju i da su to mogli da vide i znaju samo oni koji su vernici. 

- U islamu sam četiri godine i ovo će četvrti Ramazan, a bi raspravljajte o tome u šta ja verujem. Dobijao sam pretnje da će me ubiti, zaklati, baciti bombu na kuću. Ja sam šokiran. Dok sam bio u braku sa Dalilom išao sam redovno u džamiju, svaki post sam postio. Jedino se plašim Alaha, ne radim ništa pod silom. Moje je pravo da budem musliman - rekao je Dejan koji se na taj način spsio teške magije koja je bačena na njega. 

Republika

Foto: Printscreen

Dejan Dragojević i Dalila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Coa 85

20.10.2023 20:54

Neka ide da brani Palestinu, balija

ISTINA

08.12.2023 16:15

njegov iybor ima pravo da veruje u koga hoce