ŠOK SNIMAK BRENDONA IZ ZADRUGE: Više ne liči na sebe, a porukom kojom se OPROSTIO, zabrinula je sve! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.10.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brendon objavio snimak kojim je šokirao sve!

ŠOK SNIMAK BRENDONA IZ ZADRUGE: Više ne liči na sebe, a porukom kojom se OPROSTIO, zabrinula je sve! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Novo jutro

Bivši rijaliti učesnik Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon nakon napuštanja šeste sezone "Zadruge" nestao je sa društvenih mreža i povukao se iz javnog sveta. Međutim, on je kao i mnogi odlučio da se pridruži društvenoj mreži TikTok i na taj način krene da zarađuje preko lajvova, a kad se prvi put pojavio ostavio je sve u šoku. 

Foto: tiktok.com/printscreen

Brendon TikTok

Naime, Brendon je ponovo napravio neke korekcije na svom licu, pa ga je na prvi pogled retko ko prepoznao. Poznato je da je Radonić više puta korigovao svoje lice, o čemu je otvoreno govorio pred kamerama. 

Sada se na TikToku pozabavio novim likom i delom svoje ličnosti, te je objavio snimak na kom se vidi on sa dugom kosom, šminkom, a obraćanje je sve šokiralo. 

- Brendona znate, ali mene malo manje. Brenda - stoji u opisu njegovog profila, a mnogi su pomislili da je ovom porukom hteo da se oprosti od pratioca, te najavio novu eru njegovog bistovanja na društvenim mrežama pod imenom ,,Brenda". 

Ceo snimak možete videti klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading