ĆERKA NAŠEG PEVAČA U VEZI SA NJEGOVIM OŽENJENIM KOLEGOM: Zbog porodičnog skandala je zatvorili na PSIHIJATRIJU, ona pokušala da se UBIJE!

Autor:

Zabava

14.10.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi šokantnu priču o ćerki našeg pevača koja je napravila veliki problem!

ĆERKA NAŠEG PEVAČA U VEZI SA NJEGOVIM OŽENJENIM KOLEGOM: Zbog porodičnog skandala je zatvorili na PSIHIJATRIJU, ona pokušala da se UBIJE!

Foto: Shutterstock

Naš poznati folk pevač već dve godine ćuti o porodičnom skandalu, a kako bi zataškali, u svemu mu je pomogla supruga, koja je već odavno poznata javnosti. 

Naime, njihova ćerka uplovila je u romansu sa oženjnim pevačem, koji ima ćerku njenih godina. Folkerova supruga saznala je za ćerkinu aferu sa oženjenim pevačem, zbog čega su morali hitno da reaguju kada su saznali. 

Kako saznajemo, ono što je još veći skandal, jeste što su oni kućni prijatelji sa pevačem, te su se vrlo često okupljali na ručkovima i večerama, što su i javno objavljivali na društvenim mrežama. Nakon godinu i po dana njihove afere, ćerki su zabranili da se viđa sa pevačem, zbog čega je ona želela sebi da oduzme život, pa su morali da je odvedu na psihijatriju, kako bi joj pomogla stručna lica. 

Na sreću, sve se dobro završilo i skandal su sakrili od javnosti, sve dok njihova kućna pomoćnica nije počela da prepričava ono što je čula u kući estradnog para. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading