CAR PROGANJA MAJU: Ne da joj mira nakon RASKRINKAVANJA, Marinkovićeva ozbiljno ZAPRETILA!

Autor:

Zabava

27.09.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković otkrila da je Car uznemirava i proganja!

CAR PROGANJA MAJU: Ne da joj mira nakon RASKRINKAVANJA, Marinkovićeva ozbiljno ZAPRETILA!

Foto: YouTube//Printscreen

Bivša zadrugarka i starela Maja Marinković održala je "lajv" na društvenoj mreži Instagram sa svojim frizerom, gde je otkrila da joj Filip Car i dalje piše, a potom se oglasila putem storija na ovoj mreži.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Filip Car

- Ovaj folirant mi sve vreme šalje glasovne poruke, kao ja ne znam o čemu se radi. Gospode Bože, kakav bolesnik, javno je objavljeno sve crno na belo, ja ne znam šta više nije jasno? ukoliko nastavi da me uznemirava i da pokušava da okrene priču, izbaciću apsolutno sve, a onda mu ne bih bila u koži - napisala je Maja, pa dodala:

- Čovek je patološki lažov i bolesnik koji me proganja, mora da shvati da sa mnom igranja nema i da njegova reč nema težinu. O tim stvarima je trebalo ranije da misli, samo maloumne osobe mogu da poveruju u njegovu priču posle svega - dodala je Marinkovićeva i stavila emotikon koji pokazuje srednji prst.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Objava Maje Marinković

Podsetimo, pre toga je Car održao lajv na društvenoj mreži TikTok, gde se dotakao poruka koje je objavila Maja, kao i trudnoće Aleksandre Nikolić.

- Svako iz moje prošlosti ima pravo da se bori za neku svoju imaginarnu ljubav, da pokuša bilo šta da poremeti, da ugrozi. Ili da traži svoj deo kolača medijski. Nebitno, neću se previše osvrtati na to, onda bih dao povoda mnogima da se sa kojekakvim pričama pojavljuju u medijima i stvarima iz prošlosti. Nije bitno, bitno je ono što se meni dešava - započeo je Car, pa nastavio:

- Ono što je rekla Aleks je istina. Nažalost, nismo mogli da sačuvamo tu istinu od medija. Znao sam da će to uticati na reakcije mnogih i da će je stresirati, a nije u stanju i fazi kad joj treba stres, problemi i sve ostalo. Nažalost, možda sam ja krivac što sam negde dozvolio da mnogi ljudi budu deo mog života nekoga. Što se tiče novinara, redakcija, produkcija, molim vas, nemojte me zvati. Neću davati izjave i intervjue. Fokusiran sam samo na jednu stvar, a to je nešto prelepo što mi se desilo. Nešto što se pravilo iz ljubavi. Kakva god da bude situacija, ona će za mene biti posebna. Deo mog života zauvek. Ima sad nešto što će da ispuni moj život, ko će mi biti najbitniji u životu - dodao je Filip.

Republika

Foto: TikTok.com

Filip Car

- Do aprila moram da se potrudim da mnoge stvari završim, da napravim da sve bude okej. Svim dušebrižnicima, zlim jezicima, kažem da me boli penis za to šta se priča. Bitna mi je ona i dete koje čekamo. Imam svoje planove i ciljeve. Ovo je za mene srećna vest. Gledaću da se previše ne priča o bilo čemu, ne želim da je dovodim u neprijatnu situaciju. Bili zajedno ili ne, to je naša stvar. Bitno da je sve okej i da nam je neko treći najbitniji. Imajte razumevanja, nemam volje, želje, ratove, a kamoli intervjue i izjave - istakao je on.

Aleks je izjavila da ne želi nikakav kontakt sa Carem, kao i da će blokirati sve ljude koji je taguju na zajedničkim objavama.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Car i Aleks

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading