DEJAN OSVOJIO JOVANU "NEPRISTOJNOM" PONUDOM: Evo u kakvom izdanju joj je pokucao na vrata!

Autor:

Zabava

23.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkriva kako je osvojio Jovanu i na koju foru je ona "pala".

DEJAN OSVOJIO JOVANU "NEPRISTOJNOM" PONUDOM: Evo u kakvom izdanju joj je pokucao na vrata!

Foto: instagram, ata images

Dejan Dragojević gostovao je u emisiji "Magazin In", gde je iskreno govorio o svojoj vezi sa Jovanom Stojanović, koju je upoznao nedugo nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić.

Iako je Nikolićeva uvek sumnjala da je Dejan sve "mutio" još za vreme njihove veze, Dragojević je otkrio kako i čime je osvojio lepu Jovanu, sa kojom sada i živi i planira zajedničku budućnost:

- Osvojio sam je glupim forama, bukvalno nerealno. Počeli smo da se dopisujemo na Instagramu, ona je imala zaključan profil, a čim je nekoj devojci zaključan profil mora da je neka dobra i lepa devojka. Bar ja tako mislim. Sećam se da smo se dopisivali nešto rano, oko osam ujutru, i da mi je rekla ''Idem da uzmem burek, pošto volim da jedem burek'' a ja sam joj na to odgovorio ''Ok, idem da uzmem i ja burek da se namažem po faci, pa dolazim kod tebe''! Baš seljačka fora, ali je prošla! Sada jedemo zajedno burek - rekao je Dejan, pa dodao:

- Naravno, posle toga upoznaš osobu, pružiš ruku, poljubiš ruku, upoznaš familiju. ja sam nju upoznao 20. u mesecu, a već mi je 25.bila u kući. Ja to odmah završavam po kratkom postupku - zaključio je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading