DALILI NEDOSTAJE DEJAN, CAR JE PROMAŠAJ: Dragojevićka ne može da prežali krah braka!

Autor:

Zabava

22.09.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Radulović progovorila o tajnama svoje koleginice.

DALILI NEDOSTAJE DEJAN, CAR JE PROMAŠAJ: Dragojevićka ne može da prežali krah braka!

Foto: printscreen/RTV Pink, ATA Images

Voditeljka Ana Radulović komentarisala je aktuelna dešavanja vezana za rijaliti, ali i svoje kolege, među kojima je Dalila Dragojević, koja joj se nedavno pridružila u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji, a spekuliše se da će se pojavljivati i u "Eliti"

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Radulović

Ona je za domaći medij komentarisala Dalilinu izjavu da joj nedostaje život sa Dejanom Dragojevićem, o čemu je pričala u jednoj emisiji, pa čak i plakala. 

- Ona se rasplakala u jednom trenutku i iskreno je to rekla. Oni imaju lepe uspomene, u "Zadruzi 3" su se zajedno držali, sigurno imaju prelepe trenutke i čoveku to sigurno nekad nedostaje - pričala je Ana za Svet, pa prokomentarisala Daliline iskaze da se kaje zbog ljubavne veze sa Filipom Carem

- Da li se kaje, ne bih znala da kažem. Ali ako je rekla da je promašaj, sigurno se kaje jer sigurno ponovo ne bi volela da napravi promašaj - rekla je Ana Radulović. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević, Dalila i Filip Car

Voditeljka je takođe otkrila da li joj deluje kao da bi se Dalila rado pomirila sa Dejanom. 

- Ne znam. Deluje mi da joj ti neki trenuci fale, ali da su oboje krenuli dalje, da imaju svoje živote i da su shvatili kako, nažalost, nisu jedno za drugo - govorila je Ana, a onda prokomentarisala kako se Dragojevićka snašla u emisiji koju zajedno vode i da li je od nje tražila neki savet. 

- Nije tražila, ali sam joj rekla da bude opuštena, svoja, da ovaj posao ne povezuje sa svojim učešćem u "Zadruzi", da ne shvata lično kad je pozove neko ko je nije podržavao u rijalitiju

Republika

Foto: REDTV Printscreen

Dalila Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading