SAZNAJEMO: Fran Pujas završio na PSIHIJATRIJI, otkrivamo ŠOK detalje!

Autor:

Zabava

09.09.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frana Pujasa je prijatelj dovezao u kliniku za psihijatrijske bolesti.

SAZNAJEMO: Fran Pujas završio na PSIHIJATRIJI, otkrivamo ŠOK detalje!

Foto: shutterstock, ATA Images

Kako saznajemo, bivši zadrugar Fran Pujas, danas je završio u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", gde ga je dovezao prijatelj, a ubrzo mu je određena i terapija.

Naime, Pujas je izgubio desetak kilograma za samo 7 dana i trenutno se skida sa Xanaxa, dok je ranije koristio THC (psihoaktivna supstanca, nalazi se u indijskoj konoplji, poznatije i kao marihuana).

Republika

Foto: Republika

 

 

- Stigao je u pratnji prijatelja, on ga je dovezao, tada su bile vidljive ogrebotine na njegovim nogama, imao je čak i hematom. Izgubio je dosta na težini, ima problem sa ishranom, nema apetit uopšte...dugo je koristio THC - govori za Republiku izvor.

Kako takođe saznajemo, Pujas je, nakon kompletnog pregleda i urađenih analiza, otpušten iz klinike, uz određenu terapiju, koje će morati da se pridržava. Odvezao ga je isti prijatelj koji ga je tada i dovezao, a bio je potpuno svestan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pera

09.09.2023 15:18

Svakakvu tugu pustaju u rialiti, ovaj je samo za laza razarevic, trebali su ga ostaviti tamo dozivotno, takve nam pustaju na tv. Pa svet na osnovu takvih donosi zaključke o srbima...