RAZBESNEO SE KAD MU JE ZATRAŽILA DEPOZIT Stanodavac divljački pretukao podstanarku pred decom! Spasao je muž: "Da mene nije bilo, tukao bi je DO SMRTI!"

Autor:

Svet

09.09.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanodavac je brutalno pretukao stanarku, a nesreća devojka zbog pobreda može da ostane bez vida na jedno oko.

RAZBESNEO SE KAD MU JE ZATRAŽILA DEPOZIT Stanodavac divljački pretukao podstanarku pred decom! Spasao je muž: "Da mene nije bilo, tukao bi je DO SMRTI!"

Foto: Printscreen Dnevnik.hr

Posle sukoba muškarac je priveden, a 25-godišnja Mia Kejić kaže da je stanodavac napao nju i njenog supruga kada su odlučili da se presele u drugi stan i zatražili od njega da vrati depozit koji su mu dali, prenosi Dnevnik.hr.

Mia kaže da ga je ovaj zahtev razbesneo.

- Zaustavio se na parkingu, otvorio je vrata kamiona. Počeo je da preti nekim sudovima, izvukao veliki drveni štap iz automobila. Onda je počeo da zamahuje tom palicom, moj muž je uspeo da se izmakne, a ja nisam. Uhvatila sam taj štap sa jedne strane, ali mi ga je on iščupao iz ruke. Pala sam na pod, a on me svom snagom udario po glavi - ispričala je 25-godišnjakinja.

Povrede koje joj je naneo toliko su teške da je moguće da izgubi vid na jedno oko.

Republika

Foto: Printscreen Dnevnik.hr

 

 

- U tih nekoliko sekundi pošto ju je udario, ona je refleksno podigla ruku, a da ja nisam bio tu, on bi je nasmrt pretukao - rekao je suprug Mislav Kejić za Dnevnik.hr.

Sve ovo je gledalo dvoje nevine dece.

- Deca su bila u jako velikom šoku, dva, tri sata nisu prestajala da plaču - rekla je Mia Kejić.

- Moja žena je dobila frakturu lobanje i oka. Ne vidi na desno oko - dodao je njen suprug.

- Pitanje je vremena da li ću uopšte normalno da vidim na to oko. Ako ne, pokušaćemo sa operacijom - nastavila je 25-godišnjakinja.

Kejići kažu da je čovek potpisao papir da će im vratiti depozit. Njihov bivši stanodavac pušten je uz zabranu prilaska žrtvi, a predmet je preuzelo Opštinsko državno tužilaštvo.Za ovo krivično delo propisana je kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading