PRIČAJ O TRUDNOJ VERENICI I PLANIRANJU ABORTUSA: Dejan Dragojević ponovo raspalio paljbu po Caru i Aleks!

Autor:

Zabava

05.09.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević bez dlake na jeziku odgovorio na provokacije Filipa Cara.

PRIČAJ O TRUDNOJ VERENICI I PLANIRANJU ABORTUSA: Dejan Dragojević ponovo raspalio paljbu po Caru i Aleks!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Na društvenim mrežama isplivao je snimak Filipa Cara, koji je pratio ulazak takmičara u "Elitu". Kad se pojavio Marko Đedović, Car je potkačio Dejana Dragojevića, kom je Marko ostavio materijal za raskrinkavanje učesnika.

Dejan se odmah oglasio i u svom stilu odgovorio na Careve provokacije, pa u celu priču upetljao i njegovo verenicu, a svoju bivšu devojku, Aleksandru Nikolić

Republika

Foto: Ata Images

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Filip Car

TikTok jakuza. Pošto mi stižu snimci, pa eto da odgovorim. Slika je crna, jer on traži doktora na crno za abortus. Trebalo je da bude: "Tata, treba da častiš", ali ne doktora, nego ljude oko sebe. Opšti haos, ludilo, kaže pod nož. Posle ovoga ne komentarišem, jer možda ima životnu depresiju zbog budućnosti. Ako ne želite decu, koristite kondome. Dajem mu godinu dana zaštitu - poručio je Dejan Caru.

Međutim, pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" nije želeo da se zauzstavi na tome, pa je posle silnih pitanja odlučio da svojim pratiocima pojasni o čemu se radi. 

- Pošto mi je stiglo 200 poruka na koga mislim na prošlom storiji, stori je za "Krompirka zetka". Pošto s*re na TikToku u lajvu o meni da vi držao gledaoce, bolje da priča o svom životu i trudnoj "verenici" i o tome kako planiraju abortus mislim da će ljude zanimati. Neka napravi anketu na TikToku Univerzum za abortus, lav da ostavi dete, tap tap, ruža - napisao je pobednik "Zadruge 5" na svom Instagram storiju. 

Republika

Foto: instagram.com

Dejan Dragojević Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading