LUDILO U TURSKOJ: Mateja Matijević proslavio 27. rođendan u Kušadasiju, gosti zaigrali KOLO!

Autor:

Zabava

08.08.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar na zanimljiv način proslavio svoj 27. rođendan!

LUDILO U TURSKOJ: Mateja Matijević proslavio 27. rođendan u Kušadasiju, gosti zaigrali KOLO!

Foto: Instagram.com

Mateja Matijević

Bivši zadrugar Mateja Matijević otputovao je pre nekoliko dana u Tursku, kako bi snimio spot za svoju novu pesmu, ali i odmorio i pobegao od gradske buke. Mateju smo uslikali na aerodromu "Nikola Tesla" pred polazak, a on ovo putovanje nije pošao sa svojom novom devojkom, već sa prijateljima.

Republika

Foto: Republika, Antonio Ahel/ATAImages

Mateja Matijević

Sinoć je u Kušadasiju proslavio svoj 27. rođendan sa prijateljima, a fotografije je podelio na društvenoj mreži Instagram.

Zanimljivo je da je u jednom trenutku Mateja zaigrao kolo u punom klubu, a priključili su se i mnogi gosti. Slavlje se nastavilo do rane zore.

Mateja je privukao veliku pažnju u trećoj i petoj sezoni rijalitija "Zadruga" i važio je za jednog od najvećih zavodnika koji su se pojavili na malim ekranima. U poslednjoj sezoni "Zadruge" u kojoj je učestvovao devojkama je govorio da još uvek nije spreman za ozbiljnu vezu, a nedavno je predstavio svoju novu devojku.

Podsetimo, Mateja se pre nekoliko dana uslikao sa novom devojkom Unom Janković na jednom slavlju, gde je prisustvovala i njegova porodica i tako javno ozvaničio vezu sa atraktivnom brinetom. Mlada dizajnerka (24) je nedavno diplomirala i već ima svoj brend, a sestra je prvotimca OFK Beograda, Damjana Jankovića. 

Da je veza sa njom ozbiljna, govori i činjenica da ju je upoznao sa svojom porodicom, pa je tako sa gorepomenute proslave podelio i fotografiju gde se vidi kako Una i Matejina rođena sestra Maša uživaju zajedno.

Republika

Foto: Instagram.com

Mateja Matijević sa novom devojkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading