SKANDALČINA! Bivša zadrugarka uhvaćena u KRAĐI, odmah prijavljena POLICIJI, vlasnici radnje PRETILA SMRĆU!

Autor:

Zabava

03.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka pretila smrću vlasnici radnje koja ju je prijavila!

SKANDALČINA! Bivša zadrugarka uhvaćena u KRAĐI, odmah prijavljena POLICIJI, vlasnici radnje PRETILA SMRĆU!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Pixabay.com, Promo RTV PINK

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić uhvaćena je u krađi u butiku u Budvi, prenosi "Kurir". Ona je navodno ukrala minđuše u vrednosti od 60 evra, a kasnije je pretila smrću vlasnici radnje i rekla da će joj izlomiti sve u firmi.

Kako se navodi, incident se desio u junu, a pevačica je prijavljena policiji.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Sandra Čaprić

- Dana 19. 6. 2023. radnica me obavestila da je došla izvesna Sandra Čaprić iz Srbije, koja se bahato ponašala, govoreći kako je ona pokretna reklama za naš butik i slično, nakon čega je otišla. Naknadno je videla da nedostaje par minđuša sa kristalima, vrednosti 60 evra. Odmah sam preko telefona, koji je povezan sa video-nadzorom, ustanovila da je ona otuđila taj par minđuša. Poslala sam poruku na njenoj Instagram stranici, tj. njenom zvaničnom nalogu (s obzirom na to da ima 85.000 pratilaca i verifikovan je, pa to dokazuje da je zvanično njen profil), i napisala: "Poštovana Sandra, vratite minđuše ili donesite novac." Ona posle dva sata odgovara: "Okej" - izjavila je vlasnica butika u policiji, pa potom navela da je od Čaprićeve dobila niz uvreda i pretnji.

- Njenom menadžeru sam rekla da joj on pomogne da vrati novac ili donese minđuše, ili ću podneti krivičnu prijavu. Zatim mi je Sandra preko Vocapa poslala poruku: "Pošaljite žiro račun i bez nervoze." Poslala sam joj profakturu sledećeg dana i rekla joj da uplati do 12 sati novac. Ona mi je odgovorila: "Dobićete novac do 12 sati zaboravite". Dana 21. 6. dobila sam poziv od Sandre Čaprić i upućene pretnje "najveći problem životni ćete da imate, zgaziću vas, maći ću vas sa lica zemlje" i još niz uvreda i psovki. Tada mi je poslala i poruku: "Ti si u problemu, kravo!" Zatim sa profila Instagram stranice pod imenom "cindycokic" šalje poruke na profil butika "ninas oficial" sadržine "još jedna greška, nećete dobiti ni 60 evra, ni **** da izbijete oči, ja sam u Beogradu, glupi ljudi. Kreteni glupi" - navela je vlasnica butika iz Budve u zapisniku, pa naglasila na kraju da protiv Sandre Čaprić nije podnela prijavu zbog krađe, već zbog pretnji upućenih njoj i firmi jer je govorila "zatvoriću vac, slomiću sve".

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Sandra Čaprić

Kako gorepomenuti medij navodi, vlasnica butika nije htela da da izjavu kada su je zvali za komentar, a Sandra nije odgovorila na  pozive i poruku u kojoj su joj napisali da poseduju dokaze o tome da je ukrala nakit u jednoj radnji u Budvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

04.08.2023 01:17

Seljancura i malogradjanka