OVO JE SIN POKOJNOG EKREMA JEVRIĆA: Živi i radi u Njujorku, rasipa se parama i UBIJA kako izgleda! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

01.08.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik Ekrema Jevrića, Verdin, bavi se skupim sportom i uživa u luksuzu!

OVO JE SIN POKOJNOG EKREMA JEVRIĆA: Živi i radi u Njujorku, rasipa se parama i UBIJA kako izgleda! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen

Pevač Ekrem Jevrić proslavio se urnebesnim hitom "Kuća pos'o, pos'o kuća", a zatim i osvojio srca širom sveta učešćem u rijalitiju "Farma", odakle se njegove izjave i postupci pamte i dan-danas. Život i karijeru gradio je u inostranstvu, tačnije Americi, a malo ko zna da je pokojni šoumen tamo ostavio svoju porodicu.

Naime, Jevrić je zajedno sa svojom porodicom živeo u Njujorku, i to sa ženom Igbalom i sinovima Enisom, Verdinom, Hajrudinom i Beratom. Inače, pevačev naslednik Verdin svojevremeno je bio interesantan javnosti, i to zbog svog fizičkog izgleda.

Verdin Jevrić se ne eksponira previše u javnosti, i dalje živi u "Velikoj jabuci", zaposlen u jednoj tamošnjoj službi za obezbeđenje i veliki je ljubitelj fitnesa, što se može videti na fotografijama koje neretko objavljuje na društvenoj mreži Instagram.

Inače, kako se takođe može zaključiti po objavama, Ekremov sin vodi prilično skup život. Naime, sport kojim se bavi mlađi Jevrić je golf i konzumira isključivo tompuse, a kako je poznato, tim oblikom zadovoljstva se čašćavaju samo okoreli bogataši.

 

 

Podsećanja radi, Ekrem Jevrić je 2010. godine bio na vrhuncu slave, a 2016. je iznenada preminuo usled srčanog udara koji ga je zadesio dok je kretao na posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading