ŠA NAPRAVIO SVADBU POD ŠATOROM: Mlada u venčanici iskočila iz auta, reper napravio haos! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

20.07.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fešta u Kraljevu!

ŠA NAPRAVIO SVADBU POD ŠATOROM: Mlada u venčanici iskočila iz auta, reper napravio haos! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša i tiktokerka Vanja Aleksić pre nekoliko meseci su napravili opštinsko venčanje, a danas su priredili veliku svadbu na kojoj prisustvuju njihove porodice, prijatelji i kolege.

Jovana Tomić Matora, na svom Instagramu podelila je atmosferu sa svadbe, a veseli mladenci ne prestaju da igraju i pevaju pod šatorom.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ša i Vanja svadba

Reper je podelio fotografiju sa svojom izabranicom, a osmehe sa lica nisu skidali. On je u teget odelu, dok Vanja sija u beloj venčanici sa velom.

Iako je Ša određeno vreme skrivao da je srećan u ljubavi, Vanja i on sad redovno dele kako uživaju u svom zajedničkom trenutku, pa su svojim pratiocima na Instagramu otkrili i kako je sve počelo između njih dvoje.

Ona je napravila selfi, dok u pozadini je stajao Ša, a tada nije ni slutila da će je joj to biti suprug. Inače, Vanja je odmah nakon venčanja promenila reperovo ime na Instagramu, a potom objavila niz njihovih fotografija sa građanskog venčanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading