KRISTIJAN GOLUBOVIĆ JEDVA SASTAVLJA KRAJ SA KRAJEM: Zbog alimentacije ne viđa ćerku, bivša supruga želi da ga uništi!

Autor:

Zabava

23.06.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović ne zna kako da izađe na kraj sa ženama, bivša traži alimentaciju, sadašnja novac za drugo dete!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ JEDVA SASTAVLJA KRAJ SA KRAJEM: Zbog alimentacije ne viđa ćerku, bivša supruga želi da ga uništi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović se nedavno pohvalio kako će opet postati otac i da je Kristina Spalević ponovo u drugom stanju, što mu je ona zamerila, s obzirom da je trudnoća u ranoj fazi.

Ali, osim što se raduje lepim vestima, Golubović se i hvata za glavu, jer su ga žene stisle sa svih strana. Naime, kada je ostao bez posla na televiziji, Kristina je zatrudnela, a njegova bivša supruga, Ivana, traži alimentacije i brani mu da viđa ćerku, kako piše Svet.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

- Ivana je jako kivna na Kristijana, nikada nisu izgladili odnose. Njega najviše boli što mu gotovo uopšte ne da da vidi ćerku Veru. Stalno traži neki novac i nikad joj nije dovoljno. Njega najviše nervira što mu preti detetom. Ona ga optužuje da ne daje alimentacije, dok on tvrdi da, kad god se seti, pošalje neki novac. Ivana ne razume njegovu situaciju, mnogi projekti su mu otkazani nakon spota koji je snimio sa grupom Crni Cerak, kao i emisija koju je vodio. Čovek ne zna gde udara. Kada mu je Kristina saopštila da je ponovo trudna, bio je srećan, ali nije znao kako će sve to da izgura. Kristina mu svakodnevno govori kako treba mnogo para za drugu bebu, a možda i veći prostor - govori izvor za Svet.

Republika

Foto: instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading