GOLUBOVIĆ ČEKA ČETVRTO DETE! Kristina Spalević TRUDNA, Kristijan se odmah oglasio!

Autor:

Zabava

16.06.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Kristina Spalević čekaju još jedno dete.

GOLUBOVIĆ ČEKA ČETVRTO DETE! Kristina Spalević TRUDNA, Kristijan se odmah oglasio!

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Spekulisalo se daje verenica Kristijana Golubovića, Kristina Spalević u drugom stanju, a on se ovim povodom oglasio i otkrio da li je ova informacija tačna.

- Tačno je, Kristina je trudna po drugi put. Večeras, u toku noći ćemo dobiti rezultate krvi, ali je test, koji je ona uradila u Belgiji pokazao trudnoću. Ja je upravo sada čekam na aerodromu i presrećan sam! Ne znam šta drugo da vam kažem. Bog za nas očigledno ima neki zadatak, čim će nam tako brzo podariti još jedno dete - rekao je on za Pink.

Foto: instagram.com

Kristijan Golubović, Kristina Spalević

Podsetimo, Kristijan i Kristina su prošle godine u decembru dobili sina Konstantina, a Golubović ni tada nije krio sreću.

- Dobio sam sina, moja Kristina se upravo porodila! Zvaće se Konstantin, neizmerno sam srećan. Beba je zdrava i krupna, ima četiri kilograma i dvesta grama. Nikako ne može da bude drugačije kad Kristijan pravi decu! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading