POSLE TRI SATA BIO SPREMAN ZA ŽENIDBU: Uroš Ćertić otkrio detalje VENČANJA sa 13 godina mlađom fitnes instruktorkom!

Autor:

Zabava

22.06.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkrio kako je došlo do naglog preokreta i venčanja!

POSLE TRI SATA BIO SPREMAN ZA ŽENIDBU: Uroš Ćertić otkrio detalje VENČANJA sa 13 godina mlađom fitnes instruktorkom!

Foto: ST/Nikola Mutić

Kako je Republika nedavno pisala, kaskader i bivši zadrugar Uroš Ćertić se u tajnosti oženio. On je otkrio na svom Instagram profilu i da planira drugo dete, a danas je potvrdio da se venčao u tajnosti.

Večiti neženja, kako su ga mnogi nazivali, kaže da je nakon nepuna dva meseca odlučio da oženi 13 godina mlađu Dejanu, fitnes instruktorku iz Novog Sada.

Uroš nije želeo da pravi veliku svadbu već je nakon građanskog venčanja posetio jedan restoran u samom centru grada gde su i proslavili.

Republika

Foto: Instagram.com

Uroš i Dejana

- Prvog maja smo Dajana i ja stupili u kontakt do šestog smo se već zaljubili. Našli smo se u Novom Sadu i tada smo i započeli vezu. Posle tri sata sam jok rekao da sam spreman da je oženim. Ona me je iznenadila jer mi je objasnila kako je znala čim me je upoznala da ću ja biti njen muž - kaže kaskader.

- Na mesečnicu, šestog juna sam je verio. Nisam hteo mnogo da čekam i danas smo se venčali. Uradili smo to u krugu porodice nisam pravio ništa veliko. Nervira me kada na svadbe dođu neki rođaci koje samo tada vidim i nikad više. Dođu da bi našli neku zamerku. Nama je lepo uživamo u našoj sreći - otkrio je Uroš za Informer.

Republika

Foto: Instagram.com

Uroš i Dejana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading