OTAC DUŠICE JAKOVLJEVIĆ SE OGLASIO USRED FINALA ZADRUGE! Tokom lajva joj uputio jake reči, voditeljka emotivna! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.06.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dušica Jakovljević emotivna, oglasio se njen otac tokom uživo programa finala ''Zadruge''.

OTAC DUŠICE JAKOVLJEVIĆ SE OGLASIO USRED FINALA ZADRUGE! Tokom lajva joj uputio jake reči, voditeljka emotivna! (FOTO)

Foto: Ata images

Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević je najpoznatija voditeljka rijaliti programa ''Zadruga'' kom je posvećena 365 dana u godini. Njeno radno vreme počinje uveče i traje do kasno u noć, neretko dočeka i jutro uz zadrugare.

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević

Kako je sinoć bilo veliko superfinale, kao i svih prethodnih godina, Dušica je sate i sate provela vodeći uživo program razgovaraju sa bivšim zadrugarima, porodicama, podrškama, zadrugarima koji su ispadali tokom noći i sve konce je kao i uvek držala u rukama, a onda se dogodilo nešto što niko nije očekivao.

Naime, njoj je stigla poruka od čoveka za kog je neretko isticala da joj je najveća životna podrška, od njenog oca koji joj je uputio emotivne reči, a ona ih je podelila sa javnošću.

- Pile tatino, da ti tata kaže - niko ti nije ravan! Ni na puškomet! Niti ti ženski Nole, ni Jokić, oni su muške Dušice. Ljubi tata - napisao joj je on, a ona je poruku okačila na svoje društvene mreže tokom finala ''Zadruge'' i napisala ''Tata'' uz srce.

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević dobila poruku podrške od oca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading