SPOMINJANJE MRTVOG DETETA MU NEĆE OPROSTITI: Zvezdan Slavnić se opasno zamerio Aci Buliću, na Anu i pokojnu ćerku ne da!

Autor:

Zabava

30.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić prešao granicu u svađi sa Anom, Aca Bulić spreman da mu naplati sve!

SPOMINJANJE MRTVOG DETETA MU NEĆE OPROSTITI: Zvezdan Slavnić se opasno zamerio Aci Buliću, na Anu i pokojnu ćerku ne da!

Foto: ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda i Aca Bulić najveća su podrška Ane Ćurčić i bez njih ona definitivno ne bi mogla da prebrodi ovaj težak period kroz koji prolazi, a oboje su kivni na Zvezdana Slavnića.

Njena kuma, zajedno sa Acom Bulićem, gostovala je u današnjoj emisiji "Premijera - Vikend specijal", a ono što su imali da kažu, izazvaće totalni haos.

Milena se, najpre, osvrnula na komentare zadrugara da je Ana samo uvežbani rijaliti igrač, pa pojasnila kako stvari zapravo stoje:

Republika

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera/ printscreen/TVPink/

 

- Naša Ana nije rijaliti igrač, ona se tamo našla u leglu anakondi, nije joj lako i ona se tamo ne snalazi. Ja bih volela da Aca i ja uđemo tamo jer bismo joj bili prava podrška. Ona tamo nema prijatlja i mislim da bi pala u nesvest kada bi nas videla - rekla je Milena, a Aca se nadovezao.

- Ja iskreno verujem u Anu i verujem da se neće pomiriti sa Zvezdanom. Takođe, voleo bi da se ljudi stave u njene cipele, ona preživljava bol. Svaki raskid je težak, to je jedan proces i ona mora to da preživi. Ona je u Zadruzi na velikom testu, a svi mi njeni najbliži verujemo u nju i verujemo da će izdržati. Ana se najviše plaši Zvezdana, to je sigurno. Jako mi je teško i mučno da gledam neke scene i jedva čekam da se završi sve ovo. Ana ima dobru narav. Niko ne treba da se ljuti na nju. Ana je deo moje duše, sve što je vezano za Anu me pogađa. Ono što me najviše pogađa svakako je ta tragedija koju smo zajedno preživeli - govorio je Aca.

Republika

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera/ printscreen/TVPink/

 

- Nije me sramota da kažem... Plačem u trenucima kada se pominje naše dete. Kada čujem neku pesmu, kada vidim kako je napada, bez ikakvih osećanja, jednostavno plačem i samo želim da zaspim i ne gledam - bio je iskren Aca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading