"GUGLALA SAM KAKO DA SE UBIJEM, MAJKA ME JE OSTAVILA PO ROĐENJU" Potresna ispovest srpske jutjuberke o problemima sa SUICIDNIM mislima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.04.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuberka Biljana Stojiljković poznatija kao Bidžovan ispričala je detalje o svom životu.

"GUGLALA SAM KAKO DA SE UBIJEM, MAJKA ME JE OSTAVILA PO ROĐENJU" Potresna ispovest srpske jutjuberke o problemima sa SUICIDNIM mislima! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Jutjuberka i influenserka Biljana Stojiljković na svoj Jutjub kanalu objavila je video na temu njene životne borbe. Naime, Biljana, poznatija kao Bidžovan otkrila je priču o svom poreklu, te da je ona od svoje biološke majke ostavljena po rođenju. 

No, da stvar bude još tragičnija, Biljana je ispričala da je njena majka pokušala devedesetih godina da abortira, te je pristajala na razne metode, ali nakon bezuspešnih pokušaja, ona je odlučila da rođenu ćerku ostavi.

 

 

Kako je imala velikih problema sa sobom, Biljana je vrlo otvoreno govorila o odlascima na terapije kod stručnjaka, koji su joj pomogli da se izbori sa svojim unutrašnjim demonima. Danas, vrlo svesna, govori otvoreno o problemima tinejdžera, te je odlučila da podeli sa pratiocima svoju životnu priču, kako bi im dala podstrek. 

- Ja sam nebrojano puta guglala kako da se ubijem... Izlazilo mi je kako da režiram sopstveno ubistvo da ispadne kao ubistvo, a ne samoubistvo - započela je Biljana i dodala:

 

 

- Ako vas roditelji vole, to je samo zato što su izabrali da vas vole. Ne zato što su vas napravili, nego zato što oni biraju, svesno ili nesvesno, ako vas roditelji ne vole, sada ću vam reći kako da ne shvatate lično. Dakle, postoji jedna žena, koja je ostala trudan sa 16 godina, živela je na Kosovu devedesetih, svi znamo kakva je situacija bila tamo. Ona je devet meseci pokušavala da abortira, skakala je sa visine, terala brata da joj gazi stomak, nije uspela da abortira. Kada se porodila, logično da dete nije zadržala. To dete sam bila ja. Ja sam ostavljena po rođenu od svoje biološke majke... Ja sam odlučila nakon svega da je upoznam, ja zaslužujem svoje poreklo, svoju istoriju, ja kao ja, želim da znam, to što je neko tada učinio, nije meni učinio, sebi je učinio. Neko se odrekao svog deteta, ja zbog toga neću sebe žaliti. To iskustvo je najveći blagoslov. Ljubav je izbor.

U Biljaninom videu možete pogledati i na koji način je ona shvatila kako nastaviti dalje sa teškim problemima:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading