DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA! Voditeljka u zagrljaju svog partnera ne skida osmeh sa lica, posvetila mu emotivne stihove! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.04.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević uživa u novoj ljubavi.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA! Voditeljka u zagrljaju svog partnera ne skida osmeh sa lica, posvetila mu emotivne stihove! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Dušica Jakovljević nikada nije prestala da veruje u pravu ljubav, a iako neko vreme nije želela da govori o privatnom životu, niti da otkriva da li ima emotivnog partnera, ipak je odlučila da svoju sreću podeli sa celim svetom.

Naime, Dušica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju kojom je otkrila da ima novog emotivnog partnera, a sudeći po njenom osmehu jasno je da je i više nego srećna i zaljubljena.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/DusicaJakovljevic

Dušica Jakovljević ima novog dečka

Ona je muškarcu u čijem je zagrljaju posvetila pesmu Olivera Dragojevića ''Ti si meni sve'' i prelepim stihovima dala do znanju i njemu, ali i čitavoj javnosti da je možda upravo on taj i da njeno srce pripada samo njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading