BEZ STARCA NEMA UDARCA: Milijana pokazala novog DEČKA, objavila fotke iz kreveta, KADROVI NISU ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2022

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Bogdanović ima novog dečka, a svi se pitaju koliko ima godina!

BEZ STARCA NEMA UDARCA: Milijana pokazala novog DEČKA, objavila fotke iz kreveta, KADROVI NISU ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! (FOTO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Rijaliti starleta Milijana Bogdanović postala je poznata po tome što je bila u vezi sa dosta starijim čovekom u vezi, a potom je tokom sezone ,,Parova" uplovila u romansu sa denserom Ivanom Gavrilovićem, koji je prevario svoju suprugu sa njom. Međutim, kako je vreme prolazilo, Milijana i Ivan su imali sve više nesuglasica zbog čega su doneli odluku da stave tačku na njihovu romansu. 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović

 

Milijana se od tada povukla iz javnosti, sve do nedavno, kada je pratiocima predstavila novog dečka. Iako nije želela da mu otkrije identitet, može se videti da je takođe i novi dečko Bogdanovićeve dosta stariji od nje, što bi se reklo ,,Bez starca nema udarca". 

 

Međutim, Miljani to ništa ne smeta, šta više, nikada nije ni krila da ona voli starije momke od sebe, koji mogu da joj pruže ono što ,,piletina" ne može- Po fotografiji se može zaključiti da je srećna i zadovoljna, što je najbitnije. 

Mnogi se pitaju šta je razlog Miljanine nove veze, da li je samo strast ili je uspela da pronađe deviznog penzionera samo za sebe, što su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading