MUČKI ME JE TUKAO, MOLILA SAM GA DA PRESTANE: Nadežda Biljić otkrila ŠOK detalje nakon što se Toma Panić IŽIVLJAVAO nad njom, jedva izvukla živu glavu! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2022

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić bila je pretučena od strane njenog sada verenika Tome Panića, a ona je svojevremeno ispričala jezive detalje zverskog napada.

MUČKI ME JE TUKAO, MOLILA SAM GA DA PRESTANE: Nadežda Biljić otkrila ŠOK detalje nakon što se Toma Panić IŽIVLJAVAO nad njom, jedva izvukla živu glavu! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kao bomba odjeknula je vest 2019. godine da je pevačica i rijaliti zvezda Nadežda Biljić pretučena od strane njenog voljenog dečka Tomislava Toma Panića. Nakon što ju je pretukao, Nadežda je otišla sa prijateljem u Urgentni centar, a potom je pala u životnu depresiju, jer nije mogla da se nosi sa onim što ju je snašlo.

Kako je pevačica tada tvrdila, on ju je pretukao u njenom stanu u Beogradu, a to je već treći put da je momci fizički povređuju. Zbog toga ona strepi da više nikada neće nijednog muškarca pustiti u svoj život.

Republika

Foto: Instagram.com

Nadežda Biljić i Toma Panić

 

Mislim da me prati neko prokletstvo! Treći put mi se dešava da poverujem nekom muškarcu, da poželim s njim da svijem gnezdo i jednog dana mu rodim decu i opet dotaknem dno. Ja više nemam čemu da se nadam i šta da očekujem od ovog jadnog života. Majke mi, ponekad pomislim da sam prokleta, da plaćam za nečije grehe iz prošlosti. Zašto mene svaki mora da udari – započinje priču Nadežda sa knedlom u grlu i nastavila da se priseća kako je Panić u četvrtak ujutru nasrnuo na nju:

Misila sam da sam u Tomi pronašla sve: i dečka, i druga, i brata, a on se prema meni poneo kao najveći neprijatelj. Mučki me je udarao, davio, radovala ga je moja bol jer je želeo da patim. Molila sam ga da prestane, a njemu je to bio podstrek da nastavi još jače. Nikada nisam videla toliku količinu pomešanog besa i sreće kao kada me je davio i gledao dok sam se borila za vazduh – kaže ona, a piše Informer.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadežda Biljić i Toma Panić Zadruga

 

Pevačica kaže da će se na neko vreme povući kod roditelja u Valjevo i tamo potražiti stručnu pomoć.

Ići ću sa majkom kod psihijatra i preseliću se na neko vreme u Valjevo. Trenutno ne vidim izlaz iz ove situacije. Treći put ja proživljavam isti pakao, stresove i isto toliko puta ja gubim volju za životom. Ne mogu više da gledam ni svoje roditelje kako prolaze kroz sve ovo sa mnom, kako se kidaju jer ne mogu da mi pomognu, jer su nemoćni da me zaštite od ljudi koji žele da me povrede – kaže Nadežda.

Bivša učesnica „Zadruge“ ističe da je izgubila veru i u to da će imati potomstvo.

Kome ja da sada budem dobar primer, koga da podižem i vaspitavam? Muškarcima više ne verujem, plašim ih se. Hvala dragom Bogu što mi je dao snage da posle svih ovih batina ne dignem ruku na sebe. Mislim da nikada neću imati svoju decu – zaključuje Biljićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadežda Biljić i Toma Panić tuča

 

Toma Panić tvrdi da je Nadežda prva njega udarila staklenim predmetom, a da je on samo odgurnuo:

Kada smo došli kući, počela je rasprava. Ona je posle toga mene udarila flašom ili velikom čašom po glavi, ne znam tačno. Odgurnuo sam je i ona je pala preko stola. Nisam je tukao, jer nisam čovek koji će da udari žensko – tvrdi maneken.

Međutim, nakon što su prošli sve moguće turbulencije i padove u njihovom odnosu, Nadežda je rodila sina Longa, a danas uživa u ljubavi sa Tomom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading